Тази неделя в „Гласът на България“ са последните кастинги на ...

Тази неделя в „Гласът на България“ са последните кастинги на

Последни кастинги на тъмно в „Гласът на България“

Тази неделя в „ Гласът на България “ са финалните кастинги на мрачно за сезона, а четиримата треньори ще се изправят пред сериозната дилема да дефинират кои ще са 14-те участници в тимовете им, с които всеки от тях ще продължи напред. Преди да настъпи този тежък миг макар че, на сцената ще стъпят още уникални и почтени претенденти за купата „ Гласът на България “ и претенденти за наградата от 50 хиляди лв..

Всички в залата и пред дисплеите ще бъдат смаяни от гения на момиче, което съвсем изцяло е изгубило гласа си, само че силата на волята и любовта й към музиката ще я доведат в шоуто в цялостния й искра. Връх в музикалната кариера на бизнес анализатор, ще се окаже точно сцената на „ Гласът на България “. След голям брой „ борби “ със самия себе си и интензивен и непрекъснат труд, той ще успее да накара не един, а двама от треньорите да го поканят в тима си-с ария. Ученичка в 10 клас ще омагьоса с енергията, с която пее, а с избора си на ария, даже ще заблуди треньорите, че не е българка.

„ Пеенето ти ни „ хваща “, хвърля ни нависоко и ни кара да летим “, ще каже с огромно неспокойствие самият Любо Киров след едно от осъществяванията, а за премия, че са се обърнали, менторите ще получат специфични шоколадови кексчета с лешници. Фен на колите ще изпее „ Сбогом, нека си щастлива “ в безподобен личен жанр, а напълно реалната Елза от „ Замръзналото кралство “ ще постави алегоричен завършек на стадия с кастингите с вълнуващо осъществяване на „ Слагам край “ – емблематичната ария от анимацията на Дисни.

В финалните кастинги на мрачно на един от най-мощните сезони на музикалното вариете по bTV ще има и такива участници, които ще схванат, че още не са напълно подготвени за огромната сцена. За тях точно ще дойде и коментарът на Мастър Лечев, че „ този живот е изработен за тези, които не се отхвърлят! “.

В края на епизода, след доста музика и изненади, ще дойде ред и на ФИНАЛНАТА СЕЛЕКЦИЯ, а в нея на всеки от треньорите ще се наложи да се откаже от някои от хората си. В този сложен миг четиримата ще би трябвало добре да преценяват и доста деликатно да селектират 14-те, с които ще продължат към следващата вълнуваща фаза на музикалния формат – борбите. Те ще изгледат още веднъж всички осъществявания на хората в тимовете си и на тази база ще преценяват с кои от тях ще вървят напред. Това е един от най-тежките, само че и съществени моменти за треньорите и всеки от тях ще се опита да направи допустимо най-точния и правилен асортимент на гласовете в своя тим.

„ Всеки от вас е доста надарен, щом е стигнал до тук “, ще показа разгорещено Любо Киров, преди да предприеме решаващата крачка, а Галена ще добави, че се усеща като седнала на „ стола на инквизицията “ в този тежък момент. Но това са разпоредбите в „ Гласът на България “ и шоуто върви към следващия си още по-оспорван, забавен и трогателен музикален стадий – борбите. Пътят към върха за всички участници ще бъде съпроводен от доста музика, изненади, другарства, напрегната надпревара, уроци, усмивки, огромно неспокойствие и сигурно-чудесно въодушевление.

Гледайте финалните кастинги на мрачно-тази неделя тъкмо в 20 ч. по bTV. А всевъзможни вести можете да следите когато и да е на glasat.btv.bg, в обществените мрежи и you tube канала на излъчването.

Източник: btvnovinite.bg