Тази неделя в „Гласът на България“ от 20:00 ч. по

...
Тази неделя в „Гласът на България“ от 20:00 ч. по
Коментари Харесай

Любо Киров влиза в ролята на участник в Гласът на България - slava.bg

Тази неделя в „ Гласът на България “ от 20:00 ч. по bTV, Любо Киров ще се сложи на мястото на участник в шоуто и напълно преднамерено ще ревизира какво е да излезеш на сцената при цялостна тишина и да пееш на обърнати с тил столове. Той ще одобри предизвикването, отправено му от останалите треньори, и подканен от публиката ще стъпи на сцената с един от огромните си шлагери. От своя страна, сътрудниците му ще се наговорят да не се обръщат съвсем до края на осъществяването му, а дали ще го създадат и в случай че да – по какъв метод, феновете ще схванат на финала на непредвиденото присъединяване. Емоциите ще са мощни и за Любо, и за останалите треньорите, а и за всички в залата и пред екраните, и ще стане ясно, че да си участник в шоуто не е по никакъв начин елементарно. След опита Любо Киров ще подчертае и какъв брой значима е ролята на публиката за един реализатор.

И в новия епизод няма да липсват зашеметяващи претенденти с гласове, които превземат от сцената за момент и остават дълго в съзнанието, предават страстта и карат журито да се бори за тях.
„ Имаш глас като камбанка “ ще каже Галена на един от участниците, който ще я накара да се обърне с насълзени очи. Любо Киров също няма да скрие сълзите си от неспокойствие, при осъществяването на незрящото момиче с бистър глас. Бесарабски българин пък ще показва извънредно висока класа с ария и театрално наличие и ще съобщи любовта си към България от огромната сцена на шоуто. Ексцентрична певица и нейната арфа, която даже си има име - Джордж, ще опише вълшебна „ приказка за арфа “, която без подозрение ще допре сърцата. Изключително готова певица, толкоз надълбоко ще се потопи в песента, че няма да повярва на очите си, когато ги отвори и види какво е провокирала с гласа си. Нестандартно поднесена композиция от опера и поп безусловно ще изуми треньорите, а участник от Индонезия ще им „ скрие шапката “ с фалцета, който реализира с непредвидена лекост. Симпатяга-градинар от оркестър „ Парламент “ - най-оборотния в Европа, както той самичък ще разясни, ще завладее и огромната сцена на шоуто, след стотици изнесени концерти по света и у нас.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР