Тази неделя точно в 20:00 ч. в ефира на bTV

...
Тази неделя точно в 20:00 ч. в ефира на bTV
Коментари Харесай

Финалът на Гласът на България е тази неделя

Тази неделя тъкмо в 20:00 ч. в ефира на bTV стартира огромният и дълго чакан край онлайн в „ Гласът на България “. Той ще се организира в три вълнуващи стадия, а на сцената ще блеснат финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те ще бъдат подкрепени от 6 огромни български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?

 

А кой финалист с коя звезда ще пее в дует в първия стадий от конкуренцията, феновете ще схванат в неделя вечерта.
Мечтаната премия от 50 хиляди лв. и купата „ глас на България “ за 2022 година чакат своя нов собственик, а кой ще бъде той ще дефинират феновете посредством sms гласоподаване по време на концерта онлайн. Феновете ще могат да гласоподават за своя любимец с до 40 sms-а от един телефонен номер във всеки един от стадиите. Номерата за гласоподаване ще са налични още с началото на епизода на glasat.btv.bg, в обществените мрежи на предаването и на екрана по време на осъществяванията.

 

След края на първия стадий, към втория ще продължат четиримата участници, които получат най-голям зрителския избор. Те ще изпеят песните, които са най-близки до сърцето им. След отчитане на гласовете от втория стадий, следва ФИНАЛНО НАДПЯВАНЕ. В него ще останат единствено двамата с най-голяма зрителска поддръжка. В най-емоционалния миг за сезона кандидатите ще изпълнят песента, която считат, че ще ги направи победител. А кой в действителност ще победи, ще стане ясно откакто завърши и финалният стадий от зрителското гласоподаване.

 

Конкуренцията в този най-вълнуващ, финален епизод на „ Гласът на България “ ще е в действителност голяма освен за финалистите, само че и за техните треньори. Те ще би трябвало да изиграят и последните си ходове допустимо най-добре в името на успеха на своя тим. Поп звездата ДАРА ще призове всички почитатели да поддържат нежната Жаклин Таракчи. Бляскавата Галена ще раздели поддръжката си поравно сред гласовитите Соня Михайлова и Александър Петров. Любо Киров ще прикани феновете да гласоподават за страхотните мъжки гласове в своя тим - Калоян Николов и Виктор Стамболов. А трикратният победител измежду треньорите - Мастър Лечев, ще призове рок аудиторията да заложи на неподправената и надарена Десислава Латинова.

 

По време живия концерт в неделя ще звучат едни от най-великите и обичани песни в българската и международна музика, които дават обещание ужасно въодушевление за всички в залата и пред екраните, и за всички почитатели онлайн, които ще проследят финала в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg. Финалистите в шоуто ще изпеят най-големите шлагерите на Васил Найденов, P!nk, Whitney Houston, Mariah Carey, Емил Димитров, Паша Христова, Софи Маринова, Слави Трифонов, Ed Sheeran, Bryan Adams, Chris Isaac, Michael Jackson, Lara Fabian, Led Zeppelin, Bijelo Dugme и ABBA.

 

Не пропускайте и вие да подкрепите своя любимец в един от най-силните сезони на „ Гласът на България “ до момента - тази неделя от 20 ч. по bTV, а всички настоящи вести следете на glasat.btv.bg, в обществените мрежи и you tube канала на предаването.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР