Тази неделя ще се проведе най-бляскавата филмова церемония. Наградите „Оскар“

...
Тази неделя ще се проведе най-бляскавата филмова церемония. Наградите „Оскар“
Коментари Харесай

Оскар 2020: Очаквайте екстравагантна мода на червения килим - slava.bg

Тази неделя ще се организира най-бляскавата кино гала. Наградите „ Оскар “ ще бъдат раздадени в Долби Тиатър в Лос Анджелис, а киноманите с неспокойствие чакат огромните спечелили.

Лентата на Тод Филипс „ Жокер “ води с 11 номинации, а Хоакин Финикс е гласен за победител в категорията „ Най-добър артист в основна роля “. Рене Зелуегър най-вероятно ще вземе статуетка за ролята си на Джуди Гарланд.

Преди това обаче звездите ще минат по аления килим, където ще театралничат пред десетки обективи, а тоалетите им ще бъдат обсъждани от стилните критици. Погледите ще бъдат ориентирани към Чарлийз Терон, Марго Роби, Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Никол Кидман и доста други артисти.

И защото остават единствено няколко дни до огромното събитие, започнаха всевъзможни залози за това какво може да чакаме от церемонията. И до момента в който някои се питат кой ще грабне златната статуетка, то други се чудят какви тоалети ще изберат звездите.

Много от тях постоянно носят рокли и бижута, които костват хиляди, а от време на време и милиони долари. Разбира се, в екипа на звездите има опитни стилисти, които стартират подготовката още месеци преди премиите „ Оскар “. Често дизайнери се свързват със стилистите на звездите, с цел да ги помолят да работят с тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР