Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на

...
Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на
Коментари Харесай

Христо Стоичков и още четири спортни величия се събират на сцената на С Рачков всичко е възможно

Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, популяризирали страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат един до друг в провокациите дружно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро.

 

Любимият водещ Димитър Рачков ще ги сложи в необикновени обстановки, които ще показват огромното им възприятие за комизъм и уменията да се забавляват същински.

 

Специална изненада за всички посетители ще бъде появяването на друга легенда – Васил Найденов. Той ще излезе два пъти на сцената, с цел да изпее едни от най-емблематичните си части, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят дружно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от именитата българска група ФСБ.

 

Спортните митове ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще тестват обичаните на феновете провокации „ Ко сподели, ко?! “, „ Чети по устните “ и „ Лице на заем “.

 

Освен тях ще има и особено готови игри като „ Пияна дузпа “, „ FACEKETBALL ”, “Ало, ало “, „ Къде е връзката “ и „ Любов от пръв взор “.

 

В края на „ С Рачков всичко е допустимо “ феновете ще видят и прочувствено видео, отдадено на достиженията на всички посетители, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на горделивост за страната ни.

 

Как ще се оправят спортистите със занимателните провокации? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР