Тази неделя гласовете на България ще имат последен шанс да

...
Тази неделя гласовете на България ще имат последен шанс да
Коментари Харесай

Дъщерята на Графа сяда на треньорския стол на финала на кастингите на тъмно в „Гласът на България“

Тази неделя гласовете на България ще имат финален късмет да намерят място в конкуренцията в най-гледаното музикално риалити.

В тимовете на треньорите има общо 6 свободни места, преди Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев да продължат с 12-те си участници към вокалните дуели. В последния епизод от кастингите на мрачно треньорите ще бъдат изправени пред сложни решения, тъй като местата са малко, а всички желаят най-хубавите гении в своя тим.

Графа и Поли имат потребност от по още един реализатор, а Иван Лечев и Камелия търсят по още двама, с цел да запълнят тимовете си. За да помогне в тази нелека задача, в неделя вечер, в ролята на помощник-треньор на журито ще влезе дъщерята на Графа – Никол. Тя ще седне в стола на татко си, с цел да покаже, че също като него има нюх за гении и даже дружно ще натиснат бутона „ желая те “ на един от претендентите за музикална популярност.

Тази неделя музикалното многообразие в „ Гласът на България “ ще бъде голямо, като от сцената ще прозвучи настояща поп музика, типичен рок и даже песента „ Шошана “, която най-неочаквано ще грабне вниманието на ветерана в журито. Дъщерята на прочут български национал по футбол, кралица на хубостта под пагон, българи живеещи във Франция, Норвегия и Съединени американски щати, рускиня, която мечтае да живее у нас, както и дует в музиката и в живота ще бъдат част от финалния епизод от кастингите на мрачно в „ Гласът на България “ тази неделя, 1 април, от 20.00 часа по bTV.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР