Тази напитка решава проблема с неприятната дразнеща кашлица, изхвърля слузта

...
Тази напитка решава проблема с неприятната дразнеща кашлица, изхвърля слузта
Коментари Харесай

Тази напитка разтваря цялата натрупана слуз в синусите, гърлото и белите дробове

Тази напитка взема решение казуса с неприятната дразнеща кашлица, изхвърля слузта от белите дробове и се предлага изключително за пушачи. Всеки от нас би трябвало да приема здравословни питиета, тъй като те могат да предотвратят появяването на разнообразни болести, да подсилят имунната система, само че и да прочистят тялото от насъбраните отрови.

Също по този начин, е належащо да се одобряват домашно приготвени питиета, които ще имат позитивен резултат върху работата на храносмилателните органи, а тези питиета ще реализиран тъкмо това.

Ако страдате от кашлица, насъбрана слуз в синусите, дихателните пътища и белите дробове, както и от възпалено гърло, тогава би трябвало да употребявате тази напитка.

Напитката от джинджифил може да ви помогне да се отървете от възпалението и да предотвратите развиването на по-сериозни здравословни проблеми.

Необходими съставки:

малко лимонен сок малко черен пипер 2 чаши вода 6 части корен от джинджифил

Начин на подготвяне:

Първо сложете водата да заври, по-късно прибавете черния пипер и джинджифила и оставете да поври към 20 минути. Отстранете от котлона и покрийте, след което прецедете. Когато напитката се охлади, прибавете лимонен сок и можете да започнете да я пиете.

Употреба:

Пийте по две чаши от този чай денем. Само след един ден ще почувствате огромно облекчение. Пийте този чай няколко дни и храчките просто ще се разтворят и изчезнат. Ще забравите за досадната дразнеща кашлица.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР