Тази молитва за пари ще ни донесе много материално благополучие

...
Тази молитва за пари ще ни донесе много материално благополучие
Коментари Харесай

Силна молитва за пари и материално благополучие

Тази молитва за пари ще ни донесе доста материално благоденствие и финансов подем:

„ Към тебе, ангеле Христов, зова. Както си ме предпазвал и защитавал, и пазил, да не съгрешавам преди и да не съгреша в бъдеще срещу вярата. Така се отзови в този момент, благоволи на мен и помогни ми. Трудих се доста аз, и в този момент ти виждаш честните мои ръце, с които се трудя.

Да бъде по този начин, както учи Писанието, че да се въздаде по труда. Въздай ми по труда мой, святий, дай да се изпълни изтощената от труд ръка, и да мога да пребивавам без беднотия, на Бога да послужвам. Изпълни волята на Всевишният и облагодетелствуй мене със земните щедрости съгласно труда мой.

Като се прекланяме на Господа Бог наш, Иисуса Христа, за ястията на моята маса, в които виждам знак на висшата Негова обич, в този момент се обръщам с молитва към тебе, святий боец Господен, ангеле Христов.

Волята на Бога била за това, че поради дребната праведност моя, аз, окаяния, докарах на себе си и фамилията ми, на жена ми и чедото/ата ми невъобразима тъга. Моля тебе, святий, избави ме от празна маса, извърши волята на Господа и въздай ми за действията мои непретенциозен обяд, с цел да мога да утоля глада мой и да нахраня чедата си, които са безгрешни пред лицето на Всевишния.

Доколкото съм съгрешил срещу словото Божие и в недружелюбност изпаднах, само че не по зла умисъм. Виж Боже наш, че аз не мисля за неприятно само че постоянно съм следвал Неговите заповеди. За това се кая и апелирам за прощение за прегрешенията ми, каквито имам, и апелирам да дадеш на масата обильно в мяра, с цел да не погибна с апетит. Амин. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР