Тази конкретна дата се чака вероятно повече от десет години,

...
Тази конкретна дата се чака вероятно повече от десет години,
Коментари Харесай

TGA 2022: Diablo 4 с премиерна дата

Тази съответна дата се чака евентуално повече от 10 години, когато се появи Diablo 3. Blizzard бяха посетители на The Game Awards 2022, където показаха напълно ново видео към Diablo IV и разкриха датата на излизане на играта: 06.06.

Заедно с новата синмеатика и датата на излизане, Blizzard откриха предварителните поръчки за играта и разкриха другите ѝ издания. Предварителните поръчки за играта ви дават достъп, а бонусите в другите издания са проведени много забавно, давайки ви разнообразни благинки за други заглавия на Blizzard. Така да вземем за пример общоприетото издание включва с изключение на базовата игра, кон за D4, чифт криле и животинче за Diablo III, ездитно животно за World Of Warcraft и козметики за Diablo Immortal. Луксозното издание включва на собствен ред достъп до сезонния пропуск на играта и самата игра, ездитно животно и ризница (Hellborn Carapace Mount Armor) и наличието от общоприетото издание на Diablo 4. Ultimate изданието на играта включва премиум разновидността на сезонния пропуск на играта, луксона козметика и наличието на първокласното издание.

„ Лилит се завърна… Еони след нейното заточение, призовалите я потапят света в епоха на тъмнината и омразата. Инарий, някогашният архангел на Високите висини също се е върнал в света, който той и Лилит сътвориха. Двамата още веднъж ще се срещнат още веднъж и издигнатото е застрашено от разрушение “, гласи анонса, съпътстващ новината за датата на излизане на играта.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР