Вчера Huawei проведе събитие в Дубай (ОАЕ), посветено на стартирането

...
Вчера Huawei проведе събитие в Дубай (ОАЕ), посветено на стартирането
Коментари Харесай

Huawei представи смарт часовника Watch Fit 3 с 1,82-инчов дисплей, 10 дни живот на батерията и много наподобяващ на Apple Watch

Вчера Huawei организира събитие в Дубай (ОАЕ), отдадено на стартирането на продажбите на интернационалния пазар на редица нови свои артикули. Сред тях беше и чисто новият смарт часовник Huawei Watch Fit 3.

Представяйки Huawei Watch Fit 3, компанията означи, че самата същина на носимите устройства и на марката Huawei отразява слогана „ Да изпреварваме трендовете “. За разлика от правоъгълните екрани на предходното потомство умни часовници от серията Watch Fit, Watch Fit 3 е оборудван с типичен съвсем квадратен AMOLED екран с диагонал 1,82 инча и HD (480 × 408 пиксела) резолюция. Яркостта на екрана е 1500 нита, тъй че можете да ги употребявате даже в ослепителен безоблачен ден.

Алуминиевият корпус на Huawei Watch Fit 3 е с приятна на досег текстура. Устройството е с дебелина единствено 9,9 мм и тегло 26 грама, което не предизвиква дискомфорт при продължителното му носене.

Huawei Watch Fit 3 следи основни здравни индикатори като сърдечен темп, равнище на О2 в кръвта, качество на съня и равнище на стрес и работи като персонален треньор на китката ви, поддържайки повече от 100 спортни режима.

В съпоставяне със своите прародители новият артикул разполага с редица обновени технологии за мониторинг на здравето. Следващото потомство технология HUAWEI TruSleep 4.0 с оценка на дишането по време на сън обезпечава опция за по-точно следене на качеството на съня. Смарт часовникът разполага и с обновената технология HUAWEI TruSeen 5.5, която поддържа 30% по-стабилни функционалности за наблюдаване на сърдечния темп. Новият интерфейс с функционалност за премерване на SpO2 ви разрешава да определите настоящото равнище на О2 в кръвта единствено за 25 секунди.

Водоустойчивостта от 5 АТМ ви разрешава да вземете Huawei Watch Fit 3 със себе си, с цел да упражнявате тичане и други спортове навън при всевъзможни метеорологични условия, както и да плувате с него. Устройството предлага и персонализирани подготвителни проекти.

С поддръжка на безжичния протокол Bluetooth 5.2 и микрофон и високоговорител, смарт часовникът ви разрешава да получавате вести, да отговаряте на повиквания и да управлявате камерата и мултимедийния плейър на обвързвания смарт телефон.

Huаwei Watch Fit 3 поддържа до 10 дни живот на батерията. Зареждането ѝ лишава единствено към час.

Цената на Huawei Watch Fit 3 в Европа ще бъде 159 евро за версията със силиконова каишка, а за версията с кожена каишка ще би трябвало да платите 179 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР