Тази кола не е за приятелите на деликатно елегантния дизайн

...
Тази кола не е за приятелите на деликатно елегантния дизайн
Коментари Харесай

BMW XM - наистина доста голям - видео

Тази кола не е за приятелите на внимателно елегантния дизайн - първият plug-in хибрид от спортната ковачница на BMW разчита на крепко чисто физическо наличие - от големите бъбреци до това, което е задница с размер на резервоар с двете изпускателни тръби, ситуирани една над друга. Говорим за бъдещото BMW XM.

Първият високопроизводителен автомобил от M GmbH с отчасти електрифицирано задвижване сега е в последната част от процеса на разработка и би трябвало да покаже на какво е кадърен при тестване на динамичността на шофиране. Това е много доста, даже на хартия. Според основаната в Мюнхен компания, комбинацията от V8 бензинов мотор и електрически мотор активизира систематична мощ от 480 квт/650 к.с. Въртящият миг на системата е 800 Nm. Това в действителност е нужно за този доста огромен и много тежък SUV.

„ Екстремни характерности на продуктивност “ свидетелства от BMW за автомобила, който наподобява малко стар стопански предвид на края на дотациите за plug-in хибриди. Във всеки случай силата му би трябвало да бъде „ извънредно спонтанна, с непрекъсната гняв и постоянно суверенна “ на пътя посредством задвижване на всички колела. Чисто електрическият пробег би трябвало да е към 80 километра.



На борда има адаптивно шаси M Professional със характерен за модела дизайн на окачване и електронно ръководени амортисьори и - премиера в модел BMW M - електромеханична стабилизация при потребление на 48-Волтова технология. Също по този начин има интегрирано интензивно кормилно ръководство като стандарт, мощна спирачна система M и опционални до 23-инчови джанти от лека сплав, които също би трябвало да подсигуряват високо равнище на всекидневен комфорт и пътешестване на дълги дистанции.

Серийното произвеждане на XM ще стартира в завода в Спартанбург през декември 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР