„Тази кампания е доста лесна за определение. Тя е истината

...
„Тази кампания е доста лесна за определение. Тя е истината
Коментари Харесай

Герджиковци от Инициативния комитет налазиха телевизиите

„ Тази акция е много лесна за определение. Тя е истината против лъжата. Мирът против юмрука. Зад юмрука на Румен Радев застанаха хора, които харесват този вид държание. Трябва да забравим разделянето, което да насаждаме у хората”, сподели режисьорът Евгений Михайлов.

Той е безапелационен, че отсъствието на проф. Герджиков на митингите през предишното лято напълно не му е липсвало. Нима ректорът на Алма Матер трябваше да застане до Мая Манолова, Бабикян, Хаджигенов, до хора които замерваха националния герб с яйца и хвърляха павета против служителите на реда, попита кинорежисьорът. Той изясни и мотивацията си да е в този предприемчив комитет.

„ Един от главните проблеми в България е разделянето. То стартира преди 30 години и бе направено умишлено. Крайно време е, че към този момент започнахме да разбираме, че не трябва по този начин. Трябва да се откажем от политически пристрастия и да се обърнем към това, което визира всички нас”, сподели Калин Сърменов.

Проф. Владимир Атанасов се опита да оневи ректора Анастас Герджиков за аферата с майка му, като сподели, че договорът за хилядите левове e подписан от зам.-ректор. Той настойчиво твърдеше още, че Герджиков не е кандидатура на ГЕРБ и може да откри език с всеки един - и учен, и елементарен българин.

Проф. Герджиков е мой избор, аз го предложих на НВ Симеон Сакскобургготски за зам. министър на образованието, тогава Национална движение „Симеон Втори" към момента не съществуваше като партия, по отношение на Движение за права и свободи - те бяха сътрудници в държавното управление, дружно с Българска социалистическа партия ", разясни проф. Атанасов.

" Проф. Герджиков не е партиен претендент, само че той употребява партийна платформа с цел да реализира това което желае - консенсус, обединяване. Той взе участие в мажоритарен избор, неговите сътрудници го поддържаме. ", сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР