Тази жица виси така от неделя. На тротоара до 45то

...
Тази жица виси така от неделя. На тротоара до 45то
Коментари Харесай

Нервите не издържат: Новият кмет на „Илинден“ се скара на Фейсбук „мишките“ и „драскачите“

„ Тази жица виси по този начин от неделя. На тротоара до 45то учебно заведение, където минават толкоз деца всеки ден. Сигнали са подавани. Призовавам новата администрация да се грижи с приоритет за децата! “.

Това е един от постовете във Facebook групата на столичния квартал „ Света Троица “, които очевидно вбесяват новия кмет на Район „ Илинден “ Емил Бранчевски. И в този момент, той явно има задоволително свободно време да чете и да написа интензивно в групите в обществените мрежи. Като информационна тактика, кметът Бранчевски избира да обиди авторката, че драска.

„ Това е квартална група за разискване на маловажни неща. Моля Ви, подавайте сигналите си на Столичен инспекторат и реакцията ще е светкавична. А освен да се драска, че няма реакция, което не е правилно! “, избухва той.

Малко по-рано кметският яд е инфектиран и от различен потребителски пост за рискови дървета и стелещи се по уличното платно кабели.

 

 

В този случай, кметът също подхожда коренно, обяснявайки, че пишещият е анонимна мишка и му пожелава да пристигна в кабинета му.

 

 

Жители на квартала обаче не престават да разясняват обстановката и след кметската интервенция:

Явор Маслинков

Аз не виждам някой да пита за какво дърветата падат... Хората питат за какво 4 дни никой не се погрижи за падналите дървета. Очевидно нещо в организацията куца... и това не се отнася единствено за нашия квартал. Или това, че тротоарите бяха заледени 3 дни, добре че беше дъжда да им свърши работата. И разбирачите дето ще кажат, „ що не ги почисти ти “ или „ що не взе щилката и самичък да изрежеш дърветата “… няма потребност

Дилян Билянов

Стига с тези оправдания като си купите кола втора ръка и след две седмици се счупи, остарелия притежател ли ще чакате да я оправи? Все отново на всички нови кметове изявленията бяха: имаме подготвен екип почваме работа от ден първи…

Диана Стратиева

Крайно несъответстващо изявление на новия кмет. След снега всичко е разгром. Разбирам, че няма виновност за метеорологичната конюнктура, само че към този момент няколко дни да нямаме достъп до входовете и до колите си от паднали дървета - при Иван не е било.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР