Тази история сякаш е извадена от някоя холивудска продукция –

...
Тази история сякаш е извадена от някоя холивудска продукция –
Коментари Харесай

От сервитьорка до съпруга на шейх: Историята на принцеса Наташа

Тази история като че ли е извадена от някоя холивудска продукция – елементарна сервитьорка се трансформира в арабска принцеса!

Но в действителност сюжетът е написан от действителния живот, а героинята в основната роля е сервитьорка от Беларус.

Наталия се среща с бъдещия си брачен партньор в ресторант, само че не като клиент. По това време тя работи в ресторант като елементарна сервитьорка и даже не подозира, че този „ благополучен “ ден ще промени напълно живота й. Саид ибн Мактум ибн Рашид Ал Мактум – това е името на шейха – се отбива в заведението със свитата си в най-хубавия ресторант в Минск, с цел да обядва.



Наташа се доближава до мъжа, с цел да поеме поръчката му, Саид поръчва портокалов сок.

Виждайки славянската хубавица, той се влюбва бясно в нея. Разбира се, той не разкрива незабавно възприятията си, само че в главата му към този момент узрява проект по какъв начин да притегли вниманието на момичето.

Няколко дни по-късно Саид кани Наталия на стрелбището (всъщност той е в Минск на съревнование по стрелба) – това е първата им среща, на която принцът пита какво е отношението на момичето към исляма.

Наташа Алиева е на половина азербайджанка по народност, тъй че няма нищо срещу религията на Саид. Не минава и седмица, и не щеш ли Саид идва при момичето в неугледното ѝ село и ѝ прави предложение за сватба. Разбира се, по всички правила, той първо се обръща към бащата на Наташа и му споделя, че той и щерка му към този момент са се срещали шест пъти и че той е подготвен да се ожени за нея.

Наташа не отхвърля на Саид, тя е мощно заинтригувана от шанса да се потопи в първокласен живот, тъй като 16 милиарда $ (това е положението на Саид по това време) не могат да оставят момичето безразлично. Тя даже не се смущава, че принцът към този момент има една брачна половинка и пет деца. Но, както наподобява, благосъстоянието на този стадий е по-важно за Наталия.

Веднага след брака Наташа приема исляма и сменя името си. Сега нейното име е Айша. Тя живее в изящен личен замък, вместо домашни любимци има леопард, разполага и с доста прислужници.

Айша ражда щерка на шейха и в този момент дребната принцеса с беларуски корени радва татко си. Всички родственици на Наташа идват да видят момичето и даже не се стесняват да вземат и приятелите си със себе си.

Медиите постоянно предават, че в фамилията царят обич и благополучие царят в фамилията, само че приятелите на Саид имат лично мнение по въпроса.

Някои от тях постоянно идват в Минск, с цел да се провиснал и описват, че шейхът не се държи с Наташа като към обичаната си брачна половинка, а по-скоро като държанка. Той участва на всички събития единствено с първата си жена и рядко посещава Айша и освен това, както наподобява, единствено с една едничка цел.

Сред прислужниците се носят клюки, че Саид ненавижда втората си брачна половинка. Наташа от своя страна не може да направи нищо, тъй като всяка самодейност от нейна страна може да свърши зле за нея.

Веднъж Наташа решила да отиде да пазари и просто да се разноски из града, без да осведоми брачна половинка си за това, и за това ѝ безчинство той желал да я простреля. Оказало се, че момичето преследвало богат и нехаен живот и безусловно попаднало в златна клетка.

През 2015 година арабският шейх Саид си взема и трета брачна половинка – гимнастичка от Азербайджан, която също му ражда две деца.

Когато питат самата Наташа дали е щастлива, тя дава отговор, че е щастлива и че доста обича мъжа си. Освен това твърди още, че се схваща прелестно с другите две съпруги на шейха. Родителите ѝ постоянно я посещават, макар, че първоначално са срещу брака, само че в следствие се помиряват и виждат, че щерка им живее добре. Въпреки това, те отхвърлят да се реалокират да живеят при нея.

Как приключва тази приказка и какъв брой сили би трябвало да има Наталия, с цел да издържи такава връзка, никой не може даже да предположи…

Източник: За Жената

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР