Тази история се върти из интернет от известно време. Става

...
Тази история се върти из интернет от известно време. Става
Коментари Харесай

Ревнива се скри под леглото на съпруга си, за да разбере дали е верен, но това, което се случи...

Тази история се върти из интернет от известно време. Става въпрос за една жена, която решила да сложи връзката си на тестване и в процеса научила доста значим урок за нея. Тя може да накара някои от Вас добре да се посмеят.

След като решила, че искрата в връзките й с другари й е малко избледняла, една жена решила нещо, което съгласно нея било брилянтна концепция: Тя искаше да тества по какъв начин сериозното й гадже усеща връзката им и какво усеща към нея; какво ще бъде реакцията му, в случай че тя го и остави; какво мисли за възприятията й към него?

За да получите някои отговори на тези въпроси, тя написала писмо на гаджето си, в което споделя, че връзката им е свършила, че тя била задоволително дълга, и че тя не вижда смисъл в поддържането на връзката.

Наистина всичко, което желала, било реакция от него, само че в действителност не желала да го напусне.

След като приключила писмото, го поставила на бюрото на нейния другар, където знаела, че той ще го откри. Тя не желала да пропусне реакцията на нейния другар, тъй че се скрила под леглото си и зачакала.

Накрая гаджето й си пристигнало вкъщи. Била нервна и разчувствана, лежала с напрежение под леглото. Той влязал в стаята и почнал да чете писмото. Когато завършил с четенето, дамата не могла да повярва на ушите си. Какво, за Бога? Той си подсвирквал и сграбчил телефона си. Това не би могло да се случи. Тя чула приятеля й да споделя:

„ Здравей скъпа. Идвам. Тя най-сетне ме напусна. Толкова съм благополучен, че към този момент съм свободен от нея… Иска ми се да те бях срещнал по-рано. Ще се забележим скоро! "

Жената била зашеметена. Как е допустимо това? Тя в действителност нямала визия. Лежала в потрес за няколко минути. След като той напуснал жилището, сълзите й почнали да се изливат по лицето й. Тя постепенно изпълзяла от скривалището си.

Тя станала и огледала стаята. Имало второ писмо на бюрото. То било от приятеля й, адресирано до нея. Вдигнала го и почнала да го чете. Когато свършила, тя се чувствала толкоз засрамена, само че съществено облекчена. В писмото пишело:

„ Следващия път, когато искаш да ме подведеш скъпа, увери се, че краката ти не се виждат отдолу под леглото. Просто отиди до магазина. Ще се забележим скоро обич моя. “

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР