Тази история първоначално е излъчена на 15 април 2023 г.Хилда

...
Тази история първоначално е излъчена на 15 април 2023 г.Хилда
Коментари Харесай

Цифрови доказателства водят до улики за смъртта на двама приятели, които са били упоени и изхвърлени пред болници в Лос Анджелис от маскирани мъже

Тази история в началото е излъчена на 15 април 2023 година

Хилда Марсела Арзола-Плассенсия, доктор в Дуранго, Мексико, е бил привикнал да се оправя с медицински незабавни случаи. Но нищо не я приготви за позвъняването, което получи за най-голямата си щерка и съименница Хилда Марсела Кабралес.

доктор Хилда Марсела Арзола-Пласенсия: Получих телефонното позвъняване измежду нощ и ми споделиха, че е толкоз зле, че е доста зле, беше интубирана.

26-годишният проектант се бореше за живота й в интензивното поделение в болница Kaiser Permanente в Лос Анджелис.

Кристи Джайлс, която преди малко беше навършила 24 години, беше мъртва от свръхдоза опиати. Но когато детективите чуха по какъв начин е била оставена, те незабавно заподозряха нечестна игра.

Болничният личен състав сподели на следователите, че черен Prius без регистрационни номера е спрял до входа на незабавното поделение. Двама мъже споделиха на личния състав, че са намерили дамата „ припаднала на бордюра някъде наблизо… “ и се пробват да бъдат положителни самаряни,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР