Тази история е публикувана на уеб сайта Reddit. Това се

...
Тази история е публикувана на уеб сайта Reddit. Това се
Коментари Харесай

Жител на Дейтън, щата Охайо: “Съседите ми са рептили!”

Тази история е оповестена на уеб страницата Reddit. Това се е случило през 2000 година, в предградие на Дейтън, щата Охайо (Dayton, Ohio).Джон живеел в красивата си къща, неотдавна пенсиониран. Преди това работил като компютърен експерт. Всичко било комфортно и обикновено за него, до момента в който едно необичайно семейство се открило на същата улица, пет къщи от къщата на Джон.Това постоянно е бил спокоен квартал. Населен най-много със законосъобразни трудещи се хора, които обичат да работят в градините си, да подрязват тревните си площи и учтиво разискват разнообразни проблеми със своите съседи в общ чат.Къщата, ситуирана на пет къщи от къщата на Джон, преди този момент е била празна за дълго време и по тази причина е била продадена на доста рационална цена. Предишните наематели били скандалджии и оставили къщата в неприятно положение. Това плашело новите наематели и Джон бил привикнал да вижда тази къща в необитаема.Ето за какво, когато една заран Джон осъзнал, че някой се е открил в тази къща, той доста се изненадал. На първо място бил фактът, че той не е видял никакви камиони, пренасящи мебели и персонални движимости на жителите. Също не е видял камион с служащи покрай къщата. Запитал се, не желаят ли новите наематели да създадат ремонт на къщата?
1 1 - Жител на Дейтън, щата Охайо: " Съседите ми са рептили! " Скоро Джон и брачната половинка му научили от един комшия, че е отишъл при новите наематели, с цел да им предложи ремонтни услуги. Когато почукал на вратата на къщата и тя се отворила, той видял, че всичко вътре е към момента разрушено, а на пода имало единствено няколко матрака.
Човекът, който отворил вратата, бързо взел визитната картичка от съседа, погледнал го, по-късно промърморил, че не се нуждае от нищо, върнал визитката и затворил вратата пред него.Скоро по-късно, както нормално, Джон излязъл на разходка с кучето си и самичък видял един от новите наематели. Оказало се, че това е мъж, облечен в ненадейно смачкани остарели облекла. Той седял в паркирана кола, която също била остаряла и мръсна. Джон решил, че новите наематели са доста небогати хора.Джон поздравил този човек, само че той не споделил нищо. През идващите разходки, Джон виждал този човек няколко пъти и траял да го поздравява, само че оня все по този начин мълчал. Тогава Джон най-сетне се отказал от опитите си да се сприятели с новите съседи.Но, един ден, Джон още веднъж се сблъскал с този човек в локалния супермаркет. Човекът бутал пазарна количка, която била претъпкана с торби с месо, доколкото Джон видял етикетите.Когато Джон гледал към количката, този човек забелязал това, погледнал Джон и изглеждал доста спокоен. Джон споделил шеговито:„ Здравей, искаш да направиш празненство с барбекю ли? ”В отговор, този човек ненадейно отворил устата си и … изсъска мощно! Джон разказва този тон, като че ли въздухът минава през зъбите му.След това, странният мъж се обърнал и забързал към касата, по-късно бързо излязъл от магазина, а Джон останал изцяло замаян.Но, този случай по-скоро обострил любознанието му, в сравнение с страха. На идващия ден Джон почнал да пита съседите за странното семейство и един комшия му споделил, че жена му един път е видяла жена от тази къща, която се опитвала да хване котка. И когато най-сетне я хванала, котката се паникьосала и съумяла да избяга още веднъж, а дамата изпаднала в дива гняв.Това можело да се одобри като дребен случай, само че по-късно всичко станало още по-странно. Според брачната половинка на същия комшия, един път видяла същата дама, която свалила перуката си, и се оказало, че главата й е изцяло плешива и покрита, съгласно брачната половинка на съседа, с “татуировка “, която й придавала тип на змия. Цялата глава й била покрита с тази „ татуировка “.
167905371 1337290123301137 3189961037885967001 n - Жител на Дейтън, щата Охайо: " Съседите ми са рептили! " След този случай, дамата на съседа почнала да споделя, че новите им съседи са рептили. Тя станала толкоз захласната от тази тайна доктрина, че брачният партньор й почнал да се тревожи за нея.Една вечер, Джон решил да отиде на разходка с кучето си, макар, че нормално не излиза на открито толкоз късно. Искал да огледа към къщата на „ влечугите “, само че когато минал с кучето си около нея, видял същия чудноват мъж да се задава в остарялата си кола. Излязъл от колата и отишъл до къщата, а в този миг, кучето на Джон се затичало право към него.Джон се втурнал към кучето си, възнамерявайки да се извини, само че когато бил към този момент покрай него, внезапно осъзнал, че странният мъж носи перука. Кожата на врата му била доста суха и приличала на … люспи. Тогава Джон си помислил, че брачната половинка на съседа му евентуално е била права в нейните съмнения.След това Джон като че ли “попаднал на диря ”. Той въодушевено почнал да търси в интернет истории за рептили, а по-късно разговарял със брачната половинка на съседа си. Той осъзнал, че тя е 100 % сигурна, че това не са хора, а змиеподобни създания и даже им е дала прякора „ Змийските глави “.Според клюки от други съседи, в същата къща, с изключение на мъж и жена, има и две момчета на друга възраст, само че никой не ги е виждал на улицата.Странното семейство живеело в къщата година и половина, преди внезапно да изчезнат с колата си. След това, Джон видял камион за разчистване на домове, а когато отишъл до къщата и погледнал вътре, видял доста нечистотия, пробити стени и същите мръсни матраци на пода. Всички ъгли били цялостни с отпадъци. В кухнята всичко било отрупано с празни пакети от месо.Джон мисли за себе си, като за рационално настроена персона, само че тогава не знаел какво да мисли. Всичко това било повече от доктрина на конспирацията от Интернет, прекомерно рискова и оттатък естественото. Джон споделя: “Честно казано, не знам какво да мисля. Докато тези хора живееха тук, цялата област беше някак обезпокоена и доста хора видяха неща, които не можеха да обяснят. Те не бяха елементарни хора, не бяха естествени хора. И аз се веселя, че въпреки всичко си потеглиха. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР