Тази информация ще е особено интересна за жените. Знаете ли,

...
Тази информация ще е особено интересна за жените. Знаете ли,
Коментари Харесай

Лекувайте тумора със зелени дрехи, а гръбначния стълб със сини!

Тази информация ще е изключително забавна за дамите. Знаете ли, че цветът на вашите облекла въздейства върху здравето на тялото ви?

Ето какво ви носи всеки един цвят:

1. Бели облекла:

Правят кожата мека, кожата получава нужната хидратация.

2. Червени облекла:

Правят мускулите и ставите по-подвижни и по-гъвкави. Също по този начин аленият цвят оказва помощ на тези, които са настинали или са податливи на вируси.

3. Дрехи в розов цвят:

Изключително добър цвят за храносмилането.

4. Дрехи в оранжев цвят:

Този цвят има прелестен подмладяващ резултат.

5. Зелен цвят:

Цвят, който оказва помощ за битка с туморите! Има седативен резултат. Успокоява главоболието, а също по този начин лекува камъни в жлъчката.

6. Небесносин цвят:

Ефективен антисептик и работи позитивно при неврологични болести. Това е цветът, който е виновен за гърлото, носа и ушите. Укрепва щитовидната жлеза. Също по този начин, в случай че имате проблем с говоренето, боли ви гърлото или гласните струни, пробвайте по-често да носите този цвят и ще забележите по какъв начин това ще ви помогне.

7. Жълт цвят:

Това е цветът, който е виновен за кожата, слънчевия сплит, почерням дроб и нервната система. Той подтиква екскрецията на токсините от тялото и всичко, което е излишно. Също по този начин, не знаете какъв брой оказва помощ в битката с целулита.

8. Син цвят:

Помага за здрав гръбначен дирек и гръбначен мозък. Синият цвят е най-силен антисептик от всички изброени цветове, както и най-мощният лек против бодърствуване. Също по този начин оказва помощ за регенериране на тъканта.

9. Лилав цвят:

Помага при възпалителните процеси, тъй че в случай че сте склонни към възпаления от всевъзможен тип, най-добре е да носите лилаво облекло. Добре е и за тези, които имат аритмии, тъй като успокояват сърцето.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР