Тази година започна с много звездни бебета, които очакваме да

...
Тази година започна с много звездни бебета, които очакваме да
Коментари Харесай

Звезден татко: Алек Болдуин и Хилария очакват седмото си дете

Тази година стартира с доста звездни бебета, които чакаме да се появят на бял свят. След Риана, Ники Хилтън и Софи Търнър, който сега се готвят да посрещнат своите наследници, идва ред на още едно звездно бебе, което се чака да се роди през есента.

Оказва се, че още едно бебе Болдуин е на път! Хилария и Алек Болдуин споделиха, че чакат бебе в обява в Instagram на 29 март 2022 година С видеоклип, включващ шестте им деца: дъщери Мария Лусия Виктория на 13 месеца, Кармен Габриела на 8 години, и синове Рафаел Томас на 6 години, Леонардо Анхел Чарлз на 5 години, Ромео Алехандро Давид на 3 години, и Едуардо “Еду ” Пао Лукас на 18 месеца, двойката демонстрира, че чака седмото си дете. Това обаче е 8-мото дете за 63-годишния Алек, който от своя страна е татко на 26-годишната щерка Айрланд Болдуин, която споделя с някогашната си брачна половинка Ким Бейсинджър.
   View this post on Instagram

 

„ След доста възходи и падения през последните няколко години, имаме трогателен напредък и голяма изненада: още едно “Baldwinito ” идва тази есен
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР