Тази година Xiaomi успя да се добере до престижната трета

...
Тази година Xiaomi успя да се добере до престижната трета
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 11 Pro - първият флагман на 2021 г. със Snapdragon 888

Тази година Xiaomi съумя да се добере до влиятелната трета позиция при най-големите производители на смарт телефони в света. Новият Mi 11 Pro е и следващото удостоверение, че компанията се стреми да е водач във връзка с качеството и нововъведенията.
 Xiaomi и каква е прогнозата за продажби на компанията за 2021 година
Ще стане ли Xiaomi най-големият производител на смарт телефони през 2021 година

Може ли компанията да изпревари и Samsung

Телефонът бе показан през вчерашния ден и ще влезе в продажба в Китай още в първия ден на 2021 година, като по този начин се трансформира и в първия флагман на новата година.

Освен това, Mi 11 Pro е и първият смарт телефон, оборудван с чисто новия процесор Snapdragon 888, който най-вероятно ще забележим в множеството водещи модели следващата година.
 Снимка 511483

Той разполага със страховит и значителен 6.81-инчов екран с QHD+ резолюция (3200 х 1440) и с периодичност на освежаване от 120Hz, която към този момент се открива като стандарт при флагманите.

Според ранни проби на DisplayMate екранът чупи 13 върха, в това число тези за контрастност, осветеност и старание на цветовете.

Камерата също наподобява повече от обещаваща, като главен съставен елемент в тройния сетъп е огромният датчик със 108 мегапиксела, към който има и 13-мегапикселова леща с необятен ъгъл и 5-мегапикселов макро датчик.
 Снимка 511484

Телефонът предлага усъвършенстван нощен режим, както и 8К качество при видео снимане. Селфи камерата е с 20 мегапиксела и е поместена в дребен отвор в горния ляв ъгъл на екрана.

Mi 11 Pro ще е разполагаем във разновидности с 8GB/12GB RAM и 128GB/256GB място за предпазване на данни.

Една от мощните страни на модела сигурно е батерията, която е с потенциал от 4600mAh, а с помощта на 55-ватовото зарядно в комплекта са нужни единствено 45 минути, с цел да я заредим изцяло.
 Снимка 511485

Телефонът предлага и голям брой софтуерни усъвършенствания, които включват и усъвършенствана интеграция с Windows, която разрешава елементарно да обработваме файлове или да получаваме вести през компютъра си.

Най-високата спецификация (12GB RAM/256GB) ще коства към 700 $, само че към този момент компанията не разкрива по кое време Mi 11 Pro ще доближи до европейския пазар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР