Тази година видях пот, кръв и сълзи със скенери, които

...
Тази година видях пот, кръв и сълзи със скенери, които
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Тази година видях пот, кръв и сълзи, но е време за Токио

Тази година видях пот, кръв и сълзи със скенери, които посочваха травми в средата на сезона. Подложих се на незабавна интервенция през януари, тъй че благодаря и на докторите, които ми помогнаха да се оправя с това - доктор Корсети и доктор Иванов.
Благодаря на Бог, че имам толкоз доста победи и страхотни резултати, за които да съм щастлива през този сезон. “
Това написа в прочувствен пост спринтьорка Ивет Лалова, която приключи на седмо място във финала на 200 метра на Световното състезание по лека атлетика в Доха, Катар. Това беше трети край в кариерата ѝ и общо седмо присъединяване на шампионата на планетата.
„ 22,77 за 7-мо място на 7-мото ми Световно състезание (и тичайки два пъти в 7-ми коридор). Първо желая да благодаря на мъжа, който е с мен 24/7 (и повярвайте ми това не постоянно е лесно), моя съпруг/физиотерапевт/треньор и още толкоз доста неща – Симоне Колио.
На проф. Бономи, че постоянно е бил треньорът, който е вярвал в мен, даже повече в сравнение с аз съм вярвала в себе си. На цялото си семейство, че е толкоз подкрепящо и необикновено. На сътрудниците ми за тренировки “, написа още Ивет Лалова.
Атлетката благодари и на спонсорите си, както и на Българската федерация по лека атлетика, на спортното министерство заподкрепата и на почитателите за хилядите известия.
Време е да потегли по пътя към Токио 2020, приключва лекоатлетката поста си в „ Инстаграм ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР