Тази година Великден е на 8 април. И вече е

...
Тази година Великден е на 8 април. И вече е
Коментари Харесай

Как да си направим пухкави великденски зайчета: лесно и прекрасно

Тази година Великден е на 8 април. И към този момент е време да се потопим във великденско въодушевление.

Затова с най-голямо наслаждение ще споделяме с вас всевъзможни прелестни хрумвания - както обичайно български, по този начин и заимствани от другите страни, отбелязващи празника.

Днес сме решили да ви покажем по какъв начин да си извършите невероятни пухкави великденски зайчета (вдъхновени от уеб страницата holicoffee.com), които можете да ползвате като украса за вашата празнична декорация.

 ж

Ето по какъв начин да си ги извършите...

Трябват ви:
2 пискюла - един по-голям и един по-малък (в цветове по ваш избор) тънка корда - за мустачките очички и носле - можете да си купите такива от щандовете за хендмейд аксесоари текстил за ушичките (в розово, бяло или сиво) памучета - за опашчиците ножица лепило
 ж

Техника на разработване:

Съединете двата пискюла с лепило. Изрежете ушичките и ги залепете към главата на зайко. Продължете с лепенето на очичките, нослето (нослето можете да извършите и от непотребно копче). След това прикрепете мустачките от корда деликатно към главата на зайчето. Накрая залепете и опашката от памук. Вашето прелестно зайче е готово.

Ако концепцията ви харесва, можете да извършите няколко такива зайчета в разнообразни цветове.

 ж

Още великденско ентусиазъм:
Как да си извършите саксийки от яйца за Великден Как да боядисаме яйца с коприна Лесна концепция за Великден : по какъв начин да нашарим яйцата с цветно тиксо Великденска декорация с вазички от яйца Как да: яйчице от мъх Разнообразни техники за боядисване на великденски яйца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР