Тази година Варна е с две номинации в Годишните награди

...
Тази година Варна е с две номинации в Годишните награди
Коментари Харесай

Варна с две номинации в Годишните награди за туризъм

Тази година Варна е с две номинации в Годишните награди за туризъм, които се връчват от отрасловото министерство, научи Moreto.net.

Категориите, в които ще се състезава морската столица е за " Туристическо събитие " с Международния музикален фестивал Варненско лято 2019, и за " Община на 2019 година за морски туризъм ".

В първата категория Варна ще се конкурира с няколко градове и техните 18 събития, измежду които Нощ на Хотелите - Да погледнем София през очите на екскурзианта, Традиционен Врачански есенен панаир 2019, Фестивал Дефиле Вино и гурме в Пловдив, Операта Норма община Приморско, Траянови врата - великолепие и памет - Фестивал на късноантичното и средновековно завещание в Костенец, Летен фестивал Опера на върховете - Белоградчишки скали, Пясъчни статуи 2019, община Бургас, Събор на бялото приятелство в Cапарева баня и други

За " Община на 2019 година за морски туризъм ", Варна ще мери сили със Созопол.

Електронното гласоподаване започва на 7-ми ноември и ще продължи до 6-и декември. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 16 категории в състезанието на Министерството на туризма.

Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала в София на 16 декември. Победителите ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието - българската роза, направена от Димитър Германов особено за церемонията.

Желаещите да поддържат Варна в категория " Туристическо събитие " може да гласоподават на адрес: https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/ а за " Община на 2019 година за морски туризъм " https://tourismawards.bg/cat/morska-destinacia/ moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР