Тази година Цветница се пада на 25 април. Затова днес

...
Тази година Цветница се пада на 25 април. Затова днес
Коментари Харесай

10 чудесни пожелания за Цветница

Тази година Цветница се пада на 25 април. Затова през днешния ден ви предлагаме да се подготвите за този хубав пролетен празник, набелязвайки пожелания за най-близките си, които носят благозвучни имена на цветя. 
1. „ Нека бъде ярък този ден, в който през днешния ден на теб е отдаден! Пътят ти с цветя да е затрупан, животът ти с мен да е цветущ! ”
 Кога е Цветница през 2021 - забавни обичаи и традиции Кога е Цветница през 2021 - забавни обичаи и традиции
Цветница се отбелязва седмицата преди Великден. Датата за този празник не е закрепена и се празнува тъкмо една седмица преди Възкресение...
2. „ Цвете мое ненагледно, да те ръми росата заран и с берекет да те ориса! Денят ти дано с усмивка талантлив е, че да посрещаш Вечерницата влюбена в мене! ”
3. „ Тайфата шеметна на работа се събра и произнесе: Днес е празникът на благото им Цвете! Любов, пари и берекет желаят и мъжете за теб да мечтаят! ”
4. „ Честита Цветница! Дано в живота ти има повече музика, смях и чудо. Помни, че след стихия идва дъга, а дъждът прави цветята още по-красиви! ”
5. „ Слънце и наслада в душата ти да свети, на теб, пролетно цвете! Бъди пъстра, красива и омайна, а любовта в душата ти – безкрайна! ”
6. „ Не е името, което прави някой неповторим, само че индивидът, който прави името неповторимо! Честита Цветница! ”
 Отец Ангел: Традицията повелява причастяването да е с тази лъжичка и ние я съблюдаваме Отец Ангел: Традицията повелява причастяването да е с тази лъжичка и ние я съблюдаваме
„ Основното свещенодействие в църквата е Светата Евхаристия. Това е витално значимо за всеки един от нас. Традицията повелява да е с тази л...
7. „ Честита Цветница! Родена си с име, което носи наслада и прохлада в живота! Запази ги вечно! ”
8. „ Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е цялостен с детелини, а благоуханните аромати на фантазиите ти да бъдат постоянно с теб! Весел празник! ”
9. „ Ние не можем без цветята, те вършат живота ни радостен, цветен, чист, хубав. Така и аз не мога без теб, цвете мое! Честит имен ден! ”
10. „ Полей името си с вино, смях, хубост и положителни другари! Честита Цветница! ”
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР