Тази година сцената на Врачанския есенен панаир ще бъде покорена

...
Тази година сцената на Врачанския есенен панаир ще бъде покорена
Коментари Харесай

Легендарните Джипси кинг ще свирят на Врачанския есенен панаир

Тази година сцената на Врачанския есенен панаир ще бъде покорена от кралете на фламенкото - Gipsy Kings и Pablo Reyes! Това заяви кметът на Враца Калин Каменов в персоналния си профил във Фб.

Врачани и посетители на града знаят, че с помощта на управлението на Община Враца, впанаирната стратегия през семпетмври изчезнаха фолкзвездите и музикалните изявиса от най-хубавата на музика на рока.

Все още не се знае кои са останалите усастници в културната програмаи чии концерти ще зарадват публиката на обичайния есенен панаир във Враца.

„ Джипси Кингс “е група отфламенко,салсаипопмузиканти отАрлиМонпелиев Южна Франция, чиито осъществявания са наандалуски испански. Макар че членовете на групата са родени във Франция, техните родители са предимногитанос, испанскицигани, напусналиКаталонияпо време наИспанската гражданска войнапрез 1930-те. Известни са това, че довеждат каталунска румба, която по своята същина е поп музика с далечни корени в обичайна фламенко музика до международната аудитория. Групата в началото се наричатLos Reyes.

 Концертът на известната група ще бъде на 16 септември от 20 ч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР