Тази година ще изминат пет години от смъртта на 20-годишния

...
Тази година ще изминат пет години от смъртта на 20-годишния
Коментари Харесай

Пет години след смъртта на Иво от Хисаря: Родителите смятат, че случаят е потулен

Тази година ще изминат пет години от гибелта на 20-годишния Иво от Хисаря, който загуби живота си при скокове от скали край Созопол. Делото е прекъснато и няма доказателства за ликвидиране, а като причина за гибелта на Иво се показва „ удавяне”.

Бащата на момчето – Таньо се свърза с TrafficNews , с цел да опише неговата позиция по отношение на случилото се. Според него синът му не е умрял от удавяне. Той счита, че повода за съдбовния случай е друга и казусът е потулен. Бащата на Иво счита, че другар на сина му е скочил върху него и в резултат на това е умрял.

Въпреки това делото е прекъснато, а родителите му споделят, че към този момент са нямали сили да апелират, тъй като каквото и да създадат най-скъпото им няма по какъв начин се върне.

„ Разминават се разказите на очевидците и никой не признава какво тъкмо се е случило. Казаха, че имат фотоси, а в хода на делото ги изтриха. Разбира се не настоявам, че действието на приятеля на Иво е било съзнателно, може и течението да го е завлякло, само че най ми е жалост, че очевидците не можаха да признаят какво се случи с момчето ми”, показа бащата на Иво.

Инцидентът стана на 8 август вечерта на нос Агалина край Созопол. Иво карал автомобила, с който той и негови подпийнали другари са отишли на скалите, с цел да скачат във водата. От компанията, единствено Иво не бил използвал алкохол. Първоначалната информация по случая беше, че групата направила няколко скока, а при последния 20-годишното момче от Хисаря изгубило схващане и потънало. Впоследствие тялото му било търсено два дни и бе открито на рожденния ден на татко му.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР