Тази година ще има и драг с автомобили, които ще

...
Тази година ще има и драг с автомобили, които ще
Коментари Харесай

Утре започва тридневен мото събор в Русе

Тази година ще има и мил с коли, които ще премерят сили против спечелилите в мото класовете

На 24, 25 и 26 юни в град Русе ще се организира 20-ти юбилеен мото фестивал проведен от мото клуб "Нощни Вълци "- София.

Тридневният фестивал стартира в петък 24.06.22г. от 19:00 часа със свободни боеве в клетка навън пред клубната къща в гр. Русе на брега на р. Дунав (до бившето училище по ЖП транспорт) на улица "Братя Обретенови " 13.

За положителното въодушевление на феновете ще има обезпечен Dj и кетъринг.

На 25.06.22 в 12:00 часа ще се организира почетна обиколка на града от клубната къща до правата на хижа "Приста ", където ще се организира 20-ти юбилеен Авто - Мото мил в 13:00ч. Тази година с изключение на обичайните мото класове имаме записани участници с коли, които ще премерят сили против спечелилите в мото класовете.

В 17:30 часа ще се организира формалното награждаване на спечелилите на сцената пред клубната къща, след което за положителното въодушевление на всички ще се погрижат група "Deep Zone Project ", Dj Dian Solo и Nadia, както и "Extreme Attack " ще вдигнат адреналина с неповторимо стънт шоу.

На 26.06.22г. от 16:00 часа е проведена благотворителна самодейност за събиране на средства за закупуване на вертикализатор, за потребностите на ДЦПЛУ "Дъга " - гр. Русе. Участие ще вземат детски обединения "Динамо ", "Акро " и "Вълшебство ".

Всички малчугани са добре пристигнали, като за положителното им въодушевление ще има детска дискотека и почерпка.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР