Тази година, със 120-e години Harley-Davidson, 40-e години Harley Owners

...
Тази година, със 120-e години Harley-Davidson, 40-e години Harley Owners
Коментари Харесай

Harley-Davidson с мега парти на Европейската байк седмица - видео

Тази година, със 120-e години Harley-Davidson, 40-e години Harley Owners Group и четвърт век купони на езерото Faak, имаше три положителни аргументи за американския производител на мотоциклети да чества. От 5 до 10 септември 2023 година почитателите на марката и притежатели на байкове още веднъж за 25-ти път се завърнаха на езерото Факер Зее в Каринтия, Австрия, и честваха като част от Европейската седмица на мотоциклета с към 100 000 посетители.

Независимо от желаната си марка, към 70 000 мотоциклета кръстосваха улиците. По време на събитието партньорството сред Harley-Davidson и района Каринтия беше публично разширено - Европейската седмица на байковете, най-големият мотоциклетен фестивал в Европа, ще продължи да се организира всяка година във Фаак до 2030 година Като знак за ангажираността на американската Motor Company беше открит новият бул. Harley-Davidson. Той добавя съществуващите HD-D забележителности във и към Faak.



Надписът Harleywood на Seeinsel и скулптурата на байкъра на кръговото кръстовище Pogöriacher акцентират взаимната активност. Дилъри на Harley-Davidson от цяла Европа, както и разнообразни други снабдители на аксесоари и облекло се показаха в Harley Village, повърхност с размери към 40 000 квадратни метра. 25 групи се забавляваха на общо две подиуми. Най-новите машини на американската марка бяха показани на Harley-Davidson Expo, в това число неотдавна пуснатите модели CVO Street Glide и CVO Road Glide.

Повече от 1700 мотоциклетисти се възползваха от опцията в демо зоната да прегледат от близко Harley и да създадат гратис тестово каране. The Adventure Zone, офроуд зона на селото, отдадена на Пан Америка, се оказа същински акцент за мнозина. Тук първенците от Дакар Джоан Педреро от Испания и Мик Екстанс от Англия, както и немският офроуд експерт Ралф Визенфелер предложиха презентации, образование на водачи и уроци по офроуд.

Custom Bike Show, спонсорирано от Metzeler, се организира в зоната за персонализиране в петък. В шестте категории бяха регистрирани близо 80 униката. Трофеите включиха „ Най-добър в категорията “ и „ Изборът на хората “. Журито дефинира премията „ Best in Show ”, която отиде при Мирко Перуджини от Италия за величествен мотоциклет с типичен V-twin. Имаше и специфична премия за Борис Занки от Сплит в Хърватия, а под овациите на публиката спечелилият в надпреварата European Bike Week в H-D Plaza получи чисто нов Sportster S.

Коля Ребсток, районен вицепрезидент на Harley-Davidson за Европа, Близкия изток и Африка, който също взе участие в парада, към този момент гледа с неспокойствие към бъдещето: „ Европейската седмица на мотоциклетите е едно от най-големите H-D събития всяка година. Страхотно е, че това очарователно едно събитие ще продължи да се усилва през идващите седем години. Изживявания като тези, предлагани от Европейската седмица на велосипедите, биха подчертали метода на живот, който характеризира Harley-Davidson и го прави толкоз неповторим. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР