Тази година Ребъл Уилсън смая всички с невероятната си трансформация.

...
Тази година Ребъл Уилсън смая всички с невероятната си трансформация.
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън с важно послание: „Килограмите нямат значение!“

Тази година Ребъл Уилсън смая всички с невероятната си промяна. Обявявайки 2022 за своя „ година на здравето “, тя смъкна близо 40 кг с тренировки и здравословно хранене.

Наскоро обаче звездата, позната ни от хитови филми като „ Перфектният темп “ и „ Нощ в музея 3 “, се обърна към почитателите си с значимо обръщение: че най-важно за нея е не тежестта ѝ, а това по какъв начин се усеща. В Instagram тя разгласява безоблачен кадър на себе си по бански, под който призна, че неотдавна отново качила три от старателно свалените килограми.

Виж още: ТЕСТ: Как ще се оправиш с тези въпроси, свързани с атмосферата? 

Причината? Ребъл се наслаждавала на лятната си отмора. „ Хотелът ми предлага необикновено all inclusive меню, изгубих всевъзможен надзор, “ шеговито разяснява тя. „ Но знаете ли какво? Всичко, което би трябвало да направя, е да продължа да се грижа за себе си както преди – да отивам на фитнес, да пия вода и да се храня здравословно. Да се самообвинявам не ми оказва помощ с нищо. “

Ситуацията на Ребъл – да му отпуснем края по време на отмора, е позната на всички ни. Насред разгара на лятото обаче доста от нас се усещат отговорни за всяка погълната калория. Все отново би трябвало да работим върху своето #бикинитяло, нали? 

Ребъл не мисли по този начин. Актрисата приключва Instagram обръщението си с мотивираща подкана: „ Ако и вие сте като мен, то желая да знаете, че тежестта ви не дефинира вашата стойност, “ написа тя. „ Просто се старайте да живеете здравословно и не бъдете прекомерно сурови със себе си, проявете се като най-хубавата версия на самите вас. “ Можем единствено да се съгласим и да ѝ кажем „ евала “!

Изображение: https://www.instagram.com/rebelwilson/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР