Тази година провеждаме нашата традиционна кампания с акцент почти изцяло

...
Тази година провеждаме нашата традиционна кампания с акцент почти изцяло
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Следете дали комбинирани стоки на промоция не са по-евтини поотделно

Тази година организираме нашата обичайната акция с акцент съвсем напълно върху онлайн предлаганите артикули и услуги за подготовката на учениците за първия образователен ден. Това сподели в изявление за предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия Димитър Маргаритов, ръководител на Комисията за отбрана на потребителите.

„ Търговците се пробват да оферират разнообразни комбинирани артикули, по тази причина задачата беше да се откри дали не се ползва една нелоялна процедура - когато комбинираните артикули се показват на промоционална цена, дали няма да се окаже, че в случай че ги загубите настрана, те ще излязат на по-ниска цена. Разбира се, че всяка стока, която даде недостатък, може да бъде рекламирана, без значение дали в търговски или онлайн магазин и няма значение, дали е закупена в пакет или не. Мисля, че тази година всичко наподобява обикновено, към този момент нямаме подобен вид характерни нарушавания, каквито сме хващали в предходни интервали “, сподели Димитър Маргаритов.

Той разяснява още, че в изискванията на пандемията и стягането на ограниченията от ден на ден консуматори се ориентират към по-малки селища и обекти за настаняване. Това кара притежателите на тези обекти да слагат марка за къща за посетители, без да дават отговор на нужните условия за това.

„ Срещаме и много случаи, в които такива обекти се популяризират като СПА и уелнес центрове, което обаче изисква да бъдат сертифицирани. Не е задоволително да имате един килер, в който да тече малко по-гореща вода и вие да го рекламирате като парна баня “, добави още Маргаритов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР