Тази година Националната изложба на цветя Флора Бургас - една

...
Тази година Националната изложба на цветя Флора Бургас - една
Коментари Харесай

В началото на май Бургас отново ще е столицата на цветята

Тази година Националната галерия на цветя " Флора Бургас " - една от емблемите на града - ще се организира в интервала от 29 април до 9 май. Всички се надяваме, че до тогава случаите на инфектирани с COVID-19 ще са доста намалели, а броят на имунизираните прогресивно повишен, оповестяват от общината.

Въпреки това, съгласно всички противоепидемични ограничения, Общината взе решение събитието да се разгърне главно във външните открити площи край експоцентър " Флора " в Морската градина.

А предизвикването към флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти и други експерти в региона на цветното изкуство, ще бъде да показват още повече и по-интересни екстериорни решения. Акцент в изложбените площи ще бъдат саксийните растения и външните цветни съоръжения.

Вдъхновяващата подготовка за " Флора 2021 " към този момент е в разгара си. Пъстрото ревю съответствува с великденските празници и ще способства в допълнение за положителното въодушевление на бургазлии и гостите на града.

Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени произведения и детайли, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата, могат да подадат своите поръчки за присъединяване.

Желаещите да показват своята продукция и умения ще открият подробна информация - правилник, покана и форма на поръчка за Национална галерия на цветя " Флора Бургас " - на адрес:

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР