Тази година модните дефилета приеха различна форма. Голяма част от

...
Тази година модните дефилета приеха различна форма. Голяма част от
Коментари Харесай

Джей Ло впечатли с кадари от сесията си за Balmain - slava.bg

Тази година стилните дефилета одобриха друга форма. Голяма част от тях се състояха без аудитория, друга пък имаше онлайн гости, а трети пропускаха избран брой хора и ги държаха на разстояние един от различен. Причината за всички тези промени е продължаващата пандемия от ковид, която към момента не може да бъде овладяна.

Едно от най-интересните шоута на Седмицата на модата в Париж беше това на марката „ Balmain “. Публиката му обаче беше формирана от десетки монитори, от които гледаха звезди като Ъшър, Синди Кроуфорд, Александра Амброзио, Крис Дженър, Ана Уинтур, Кара Делевин, Дженифър Лопес и други.

По принцип погледите на стилните критици, присъстващи на дефилетата, не са вперени единствено в моделите, а и в публиката и техния избор на тоалет.

Тази година обаче рядко можехме да забележим на какво са заложили звездите за най-голямото фешън събитие. И с цел да не бъдем изцяло разочаровани, Дженифър Лопес реши да ни покаже по какъв начин е била облечена тя за виртуалното дефиле на „ Balmain “.

Изпълнителката разгласява няколко в обществените мрежи, на които е облечена в къса рокля без презрамки, а в едната си ръка държи блейзър. „ Връщане обратно към шоуто на Balmain за есен 2021 “, написа звездата.

Публикацията потвърждава, че макар навършените 51 години, Лопес по никакъв метод не разрешава на възрастта да я забави и да промени визията ѝ. Напротив – звездата наподобява по-добре от всеки път.

Джей Ло прибра косата си в елегантна опашка, която сподели целия искра на лицето ѝ. Изборът на бижута също прикова вниманието на почитателите. Звездата заложи на чифт висящи обеци, екстравагантни златни пръстени и несъмнено, диамантеният ѝ годежен пръстен. Маникюрът на Лопес пък е в звук с тоалета ѝ.

Изпълнителката продължава да потвърждава, че е на ти с стилните трендове и нищо чудно напълно скоро да стане дизайнер на лична линия. Преди няколко седмици Лопес се похвали, че към този момент има и дамска чанта, въодушевена от нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР