Тази година има изобилие от ретроградни планети. Една от тях

...
Тази година има изобилие от ретроградни планети. Една от тях
Коментари Харесай

Как действа ретроградния Юпитер на всяка зодия?

Тази година има обилие от ретроградни планети. Една от тях е Юпитер в интервала 20.06 - 17.10. Нека забележим по какъв начин той се отразява на всяка зодия:

Овен:

Първата част от тази ретрограда ще ви сложи в отразяващо въодушевление, до момента в който разглеждате решения, които сте взели, когато сте били по-млади. Никога не се опасявайте, Овен, към края на юли ще се върнете към своето оживено и изходящо Аз. Въпреки това може да откриете, че разглеждате разширения си другарски кръг с взискателно око, което ви разрешава да стегнете групата си другари в интерес на тези, които са същински.

Телец:

Докато се появи август, може да се почувствате претоварене от излизане с другари, тъй че си позволете да се отдалечите за малко от обществените събития. Докато прекарвате по-малко време измежду общността на приятелите си, фокусът ви евентуално ще се насочи към кариерни цели. Може да имате огромни проекти за бъдещето, само че не забравяйте, че да намерите мечтаната работа лишава време. 

Близнаци:

В началото на тази ретрограда най-вероятно сте по-заети от всеки път и сте доста фокусирани върху кариерата си. Не забравяйте да почивате, с цел да не прегорите. За благополучие силата ще се измести, откакто Юпитер пътува обратно във Водолей. Веднъж позиционирани под знака на „ Водоноса “, ще се чувствате по-спокойни и в по-философско пространство. Използвайте това време, с цел да се свържете още веднъж с вашата духовна страна и може би е добра концепция да приложите нов режим на медитация.

Рак:

Началото на тази ретрограда ще бъде безшумно за вас и евентуално ще бъдете в по-спокойно настроение. Умът ви ще търси способи да се развива през това време, само че не се разочаровайте, в случай че външният свят мъчно се приспособява към вашите промени. Към края на юли фокусът ви ще се измести към това по какъв начин сте се трансформирали през живота си и по какъв начин желаете да наподобява бъдещото ви Аз. 

Лъв:

Романтичните ви връзки може да се почувстват малко интензивни или ограничаващи през първия месец от пътуването на Юпитер обратно, величествен Лъв. Може да започнете да се чувствате по този начин, като че ли сте надраснали някого, с който сте били като сантиментален сътрудник. За благополучие тази сила ще намалее значително, когато Юпитер си проправи път във Водолей. След като тази сила се измести, или ще се почувствате по-спокойни със своята половина, или ще се оглеждате за идната си огромна обич.

Дева:

Нещата биха могли да се объркат в сантименталния отдел за вас тази ретроградна, скъпа Дева. Леките досади, основани от колегата ви, могат да набъбнат по спорове, да ви нервират повече от преди, което от своя страна може да ви накара да се заяждате с половинката. Тази ретроградна степен може да докара до по-твърдо отношение към себе си от естественото, по тази причина се пробвайте да ревизирате себе си, в случай че сте прекомерно сериозни, и намерете способи да обичате себе си и близките.

Везни:

По някакъв метод проблемите на други хора могат да станат ваши лични през първия месец на тази ретрограда, защото хората се обръщат към вас за решения на техните проблеми. Отначало може да сте в въодушевление да помогнете, само че в последна сметка ще би трябвало да отстъпите и вместо това да решите да се грижите за себе си. Не се чувствайте зле, като отделите време да отговорите на личните си потребности пред другите.

Скорпион:

Може да се окажете в изобретателен или изразителен период през първата част на този назадничав, скъпи Скорпион. Ще бъдете в въодушевление да се визиите там, само че не постоянно може да получите потвърждението, което търсите. След поредност от попадения и пропуски, когато става въпрос за слагане на мислите ви на масата, най-вероятно ще решите да отделите малко време за презареждане и преосмисляне на тактиките си. Към края на юли ще ви се прииска да прекарвате повече време у дома сами. Само не забравяйте да излизате за въздух понякога, защото прекалено много време в изолация може да стане необичайно даже за най-усамотения скорпион.

Стрелец:

Смел Стрелец, никой не цени честността повече от теб и почтено казано - тази ретрограда няма да е чудесна за теб. С Юпитер като ваша ръководеща планета, ще имате място на първия ред за галактическото шоу. Изчерпването на енергийните равнища е постоянно срещано, когато ръководещата ви планета е ретроградна, тъй че планирайте доста отмора, с цел да избегнете прочувствено прегаряне. Също по този начин ще желаете да внимавате с думите си по време на тази ретрограда, отделете време да помислите, преди да поддържате връзка на съществени тематики, защото говоренето импулсивно може да ви се отрази неприятно в този интервал.

Козирог:

Хората биха могли да тестват вашите граници през първия месец на тази ретроградна форма, което всички знаем, че не е обичаното ви нещо. Неочаквани финансови проблеми или разноски могат да влязат в игра при започване на август, тъй че пробвайте се да не падате духом, в случай че би трябвало да употребявате обичаната си спестовна сметка.

Водолей:

Гледайте своите привички за харчене през първия месец на този назадничав интервал, прелестен Водолей. Не разчитайте на пари, които би трябвало да дойдат в бъдеще и харчете единствено това, което можете да предвидите сега. След като Юпитер превключи знаците от Риби назад във Водолей, ще започнете да усещате резултатите му по-интензивно. Може да откриете, че проблемите, които сте отлагали в персоналния си живот, към този момент не могат да бъдат подценявани. Вземете всеки проблем, който поражда последователно, стига да сте подготвени да се измененията и да работите върху себе си, Вселената ще откри способи да ви възнагради.

Риби:

Тази ретрограда стартира във вашия знак Риби, което може да ви накара да се почувствате като че ли плувате против течението. Личният ви живот може да се обърка през първия месец от пътуването на Юпитер обратно, което заплашва да се почувствате малко изгубени. След като планетата на шанса и експанзията се реалокира във Водолей, силата ще се измести за вас и най-вероятно ще решите да се отдръпнете от обществения живот за малко.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР