Тази година градът се представя и с логото на престижната

...
Тази година градът се представя и с логото на престижната
Коментари Харесай

Община Пловдив участва в изложението „Ваканция и СПА Експо“ със собствен щанд с атрактивен дизайн на Епископската базилика на Филипопол

Тази година градът се показва и с логото на влиятелната купа „ Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година

Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса „ Ваканция и Спа Експо “. Изложението се организира в интервала 24-25 февруари 2022 година в Интер Експо Център в София и е най-мащабният туристически конгрес в България, под патронажа на Министерство на туризма. Събитието е напълно присъствено и е под наслов „ Да се върнем към естественото! “. След двете най-тежки години в историята на туризма в международен мащаб повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Англия, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и други показват своя капацитет и атрактивни оферти в дните на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Проявата дава неповторима опция общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите оферти с съперниците и да почерпят хрумвания, които да интерпретират в бъдеще.

Община Пловдив е обичаен изложител във „ Ваканция и СПА Експо “ посредством присъединяване на специалистите от отдел „ Туризъм “. Тази година акцентът на представянето на града е подложен още веднъж върху „ Епископската базилика на Филипопол “, както и върху влиятелното четвърто място, което градът завоюва в класацията за „ Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година в 13-то издание на влиятелната ранглиста European Best Destinations.

Пловдивският щанд „ Епископската базилика на Филипопол “, който се радва на голям интерес, е заложил на атрактивен авторски дизайн, с присъщи детайли и открояващ се бранд, който включва фрагменти от известните мозайки и отпратка към тогавашния тип на Базиликата с неповторими медальони с разнообразни типове птици. Над лицевата част е сложено и логото „ Най-добра европейска дестинация “ за 2022, което градът ни има право да употребява във всички свои връзки, медийни изяви, уеб страница, реклама през годината на купата.

В поддръжка на концепцията за реализиране на настоятелен срещи с сегашни и бъдещи сътрудници измежду атмосферата на промотираната дестинация, на щанда са подредени голям брой рекламни материали за Пловдив, за културно-историческите забележителности, както и най-новите осведомителни и рекламни материали за обекта „ Епископската базилика на Филипопол “.

На формалното разкриване участва и заместник-кметът по просвета, археология и туризъм Пламен Панов, който дружно с Юлиана Йорданова – шеф отдел „ Туризъм “ и специалистите от отдела посрещнаха на щанда министър Проданов, който в приветствието си на откриването обърна особено внимание и на общите и взаимни старания, които би трябвало да положат страна, общини и бизнес, с цел да може по-лесно да се отстоява водещото място на туризма в българската стопанска система. Сред посетителите на щанда бяха и Силвия Георгиева – изп.директор на НСОРБ, кметове и заместник-кметове на български общини, задгранични гости и медии.

На общия щанд на Министерство на туризма, присъединяване има и Тракийският туристически регион, които вземат участие и с презентация в деловата стратегия през днешния ден следобяд. С богатата си съпътстваща стратегия, ревюто се трансформира във конгрес, в място за шерване на хрумвания и търсене на решения. Проблемите пред сектора са доста, единствено в взаимната работа може да бъдат открити ефикасни решения за възобновяване. Около тази концепция са обединени участниците в тазгодишното издание, като се чака в двата дни на ревюто представителите от другите браншове на туристическата промишленост да възстановят директния контакт, най-важното сега.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР