Тази година EA, хората зад FIFA и много други популярни

...
Тази година EA, хората зад FIFA и много други популярни
Коментари Харесай

Как да спечелим 100 000 долара с FIFA 19

Тази година EA, хората зад FIFA и доста други известни видео игри, след дълги години опити съумя да подпише контракт с UEFA, който обезпечава на притежателите на FIFA 19 опцията да играят във формата на Шампионска лига.

UEFA приключи договорите си с Konami и PES, a EA се готви да започва същински международен шампионат по FIFA, наименуван eChampions League, наподобяващ най-престижната международна лига по футбол.

Турнирът ще започва при започване на март, като 64 от най-хубавите играчи ще продължат към финалите на цифровата шампионска лига, които ще бъдат предавани онлайн в интернет и платформата на PS4.

Финалът на шампионската лига на ЕА ще бъде в Мадрид на 31 май, един ден преди финала на същинската UEFA Шампионска лига.

 Снимка 388591

И както при всеки шампионат, и тук има награден фонд за най-хубавите с джойстика, като първият ще си тръгне от Испания със сумата от 100 000 $, а други 185 000 ще бъдат разпределени сред останалите най-хубави състезатели.

 Кристиано Роналдо се похвали с първото копие на FIFA 19
При кой отиде първото копие на FIFA 19

Не е при нас сигурно

Звучи ни добре - цяла зима тренировки на топло пред тв приемника, а през пролетта - 100 000 $.

Турнирът ще е квалификационен за конкуренцията EA SPORTS FIFA 19 Global Series - световна самодейност на компанията за игри, която цели да откри най-хубавият състезател в света. Финалите за " международното " ще са през юли и август 2019 година

 С какво ще ни изненада FIFA 19
С какво ще ни изненада FIFA 19

Преживяването на геймърите - още по-реално
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР