Тази година е към своя край и шеметно валят всякакви

...
Тази година е към своя край и шеметно валят всякакви
Коментари Харесай

Порнотоза 2018 г. в цифри

Тази година е към своя край и шеметно валят всевъзможни статистики за 2018 година и прогнози за 2019 година

Разбира се, няма по какъв начин да минем и без информация какво се е случило в света на порно бизнеса през актуалната година, или по-точно в най-популярният в международен мащаб уебсайт за порнографско наличие - PornHub.

За 2018 година Pornhub е имал над 33.5 милиарда посетели, което е с пет милиарда повече от 2017 година На ден това значи по 92 милиона души или малко повече от 962 поръчки за търсене в секунда. Става ясно и че 71% влизат в PornHub през телефоните си.

Основният трафик на уеб страницата е най-много от Съединени американски щати, следван от Англия, Индия, Япония, Канада, Франция, Германия.

България попада в статистиката, само че попада отвън Топ 20 на страните консуматори. Ясно е и какво най-вече сме търсили или по-точно " анален секс ", като с това доста си приличаме с потребителите от прилежаща Турция и някои арабски страни.

 Снимка 395821

Най-търсена за годината е порно актрисата Сторми Даниълс, която стана известна и отвън порното, като разгласи, че е имала спекулация с Доналд Тръмп през 2006 година След нея са Миа Халифа, Райли Рийд и Лана Роудс.

Най-търсеният порно артист пък е 24-годишният Жорди Ел Нино Полла. Що се отнася до най-търсени думи, те са същите като през 2017 година, а точно " lesbian ", " hentai ", " MILF " и " step mom ".

Порното от дълго време не е единствено за мъже и статистиката на PornHub го потвърждава, като отбелязва повишаване с 3% на дамите консуматори през 2018 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР