Тази година Български спортен тотализатор посреща Баба Марта като предоставя

...
Тази година Български спортен тотализатор посреща Баба Марта като предоставя
Коментари Харесай

Уникална изненада за 1-ви март! Спорт Тото раздава 10 мартеници по 10 хиляди лева

Тази година Български състезателен тотализатор посреща Баба Марта като дава на участниците в една от най-обичаните си игри – „ Тото 2 – 5 от 35 “, опцията да завоюват 10 спомагателни облаги по 10 000 лв. всяка без спомагателен залог. Това ще се случи в тираж №17, тегленето на печелившите цифри в който ще бъде този четвъртък, 1 март. След като бъдат изтеглени печелившите комбинации в двете тегления на играта „ Тото 2 – 5 от 35 “, ще бъдат избрани, още веднъж онлайн по bTV, и десетте спомагателни облаги. В жребия вземат участие номерата на всички подадени квитанции в играта в първомартенския тираж.

Печелившите номера ще бъдат оповестени на интернет страницата на Български състезателен тотализатор.

Спорт Тото продължава да уголемява опциите пред участниците да печелят парични и предметни облаги от „ Втори тото късмет “ на три от емблематичните си игри – „ Тото 2 – 6 от 49 “, „ Тото 2 – 5 от 35 “ и „ Тото 2 – 6 от 42 “, без спомагателен
залог. И мнозина към този момент завоюваха. Сред тях са участник от Кърджали и различен от Бургас, които станаха по-богати с по 60 000 лв. на Йорданов и Ивановден от „ Втори тото късмет “ на „ Тото 2 – 5 от 35 “. Бургазлия, играл онлайн, забогатя със 110 000 лв. от същата игра на Трифоновден. По мотив на разнообразни празници участници в „ Тото 2 – 6 от 49 “ от София, Шумен, Благоевград и Ямбол се снабдиха с чисто нови коли.

„ А единствено след дни идва и идващият мотив, по който ще бъдат раздавани
бонус облаги, и това е 8-и март. За празника на дамата са планувани 8 спомагателни облаги по 8000 лв., които ще бъдат избрани посредством чоп в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ навръх 8-и март. И незабавно след тях идват и още благоприятни условия, “ споделят от Български състезателен тотализатор.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР