Тази есен стрийминг платформите ни готвят истинско фентъзи пиршество. След

...
Тази есен стрийминг платформите ни готвят истинско фентъзи пиршество. След
Коментари Харесай

Вселената на Толкин оживява съвсем скоро

Тази есен стрийминг платформите ни готвят същинско фентъзи угощение. След като на 22 август ще забележим първия епизод от " Домът на дракона " по книгата на Дж. Р. Р. Мартин, дни по-късно ни чака и премиерата на The Lord of the Rings: The Rings of Power, въодушевен от вселената на Дж. Р. Р. Толкин.
 The Rings of Power,
Ще ни разочарова ли сериалът по вселената на Толкин

Какво да чакаме от The Rings of Power

Amazon Prime оповестиха, че първият епизод на дълго чакания сериал ще бъде излъчен на 1 или 2 септември според от часовата зона, в която се намираме.

След това ще бъде предаван по един епизод на седмица, като последният ще забележим на 14 октомври. Сериалът на Дж. Д. Пайн и Патрик Маккей се състои общо от осем епизода. Сред имената в актьорския състав са Синтия Адай-Робинсън, Назанин Бониади, Морфид Кларк, Исмаел Крус Кордоба.

От Deadline ни напомнят и историята, която може да чакаме от The Lord of the Rings: The Rings of Power. Действието се развива във Втората ера на Средната земя - хиляди години преди събитията във " Властелинът на пръстените ". Времената към момента са мирни, само че злото занапред надига глава.

Премиерата на The Lord of the Rings: The Rings of Power е по Amazon Prime.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР