Тази есен едно от най-популярните лица в ефира на NOVA

...
Тази есен едно от най-популярните лица в ефира на NOVA
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Нова тв официално проговори какво се случва с Ани Цолова, водещата също сподели избора си

Тази есен едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща на утринния блок „ Здравей, България “ - Анна Цолова, отваря нова страница в кариерата си. Ани приготвя друго предаване, което феновете на NOVA ще могат да гледат скоро. „ Здравей, България “ ще продължи да се излъчва в познатото на аудиторията програмно време, с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев.

" След 19 години в новините и настоящата журналистика, 13 от които в утринния блок на двете най-големи малките екрани, избрах за себе си нова посока и взех решение да предложа на NOVA един друг план. Това е проект, върху който работя към този момент повече от година. Обявявам го сега, в който съм подготвена с екипа и концепцията за неговия сполучлив старт. Това е мой дълго премислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на феновете през всичките тези години. Ще бъдем още веднъж дружно скоро. На Виктор - един от най-хубавите ми другари, и на екипа на " Здравей, България ", искам триумф “, показа Анна Цолова.

“Благодаря на Ани за напъните и триумфите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим дружно по нов ефирен план отвън новините. Пожелавам триумф на бъдещото предаване “, добави Силва Зурлева, член на Борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР