Тази есен bTV започва изключително важен социален експеримент, съобщават от

...
Тази есен bTV започва изключително важен социален експеримент, съобщават от
Коментари Харесай

Триметрова стена дели чорбаджии и сиромаси във Фермата по bTV

Тази есен bTV стартира извънредно значим обществен опит, оповестяват от медията.

Петият сезон на най-рейтинговото риалити шоу у нас „ Фермата” ще събере 20 българи с друг обществен статус под мотото „ Нов свят “.

На 6 септември, в деня на Съединението на България, те ще прекрачат прага на най-градивното предаване в тeлевизионния ефир, с цел да открият аргументите за една от най-ярки разграничителни линии в обществото ни през днешния ден – тази сред бедните и богатите.

За първи път в идния сезон на „ Фермата “ участниците ще живеят в две обособени и изцяло самостоятелни ферми, сред които има триметрова стена, знак на разединението, в което живеем всеки ден.

През първите седмици от новия сезон двете групи – на чорбаджиите и сиромасите - ще бъдат очевидно опълчени – ще живеят в две обособени къщи (луксозна и съборетина), ще се грижат за две обособени стопанства, ще се състезават едни против други.

Целта на тяхното общуване ще бъде да намерят път един към различен и да разрушат стената, която ги разделя. Ако тя рухне и настъпи обединяване, всички дружно ще дадат началото на един „ Нов свят “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР