Тази есен аграрното предаване Фермата“, излъчвано в ефира на bTV

...
Тази есен аграрното предаване Фермата“, излъчвано в ефира на bTV
Коментари Харесай

bTV изкарва нов тип „Сървайвър“ като коз срещу конкуренцията на Нова тв

Тази есен аграрното предаване „ Фермата “, предавано в ефира на bTV ще бъде сменено от ново риалити от вида на „ Сървайвър “, само че с разнообразни правила.

Телевизията към този момент е почнала набирането на претенденти за новия план, чието заглавие е „ Островът на 100-те гривни “. В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си, а наградният фонд ще е 300 бона.

 

В момента, в който стъпят на тропическия остров, всеки един от участниците ще получи еднакъв брой гривни, които имат избрана стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още или пък да губят гривни, състезавайки се в разнообразни провокации или пък да ги получават от други участници. Това значи, че в новото риалити ще са значими освен физическата устойчивост, а и хората, с които приключенците ще се обкръжат и другарствата, които ще основат. До финала ще доближат единствено тримата, събрали максимален брой гривни, които ще се борят за наградния фонд от 300 000 лв..

 

От bTV издават, че форматът е напълно нов – датира от 2023 година, а притежател на правата е „ Talpa Studios “. Оригиналното заглавие на плана е „ Million Dollar Island “ (Остров за милиони долара). Участниците в истинския план на предаването, са 100, като всеки от тях получава гривни на стойност 10 000 $ – общо 1 млн. До момента разновидности на шоуто, са снимани единствено на 6 места в международен мащаб – Съединени американски щати, Белгия, Нидерландия, Австралия, Румъния и Близкия изток. България ще е седмата територия, на която ще бъде излъчено риалитито.

На този стадий от bTV отхвърлят да оповестят кои ще са продуцентите на формата, само че по всяка възможност той ще бъде продуциран от самата медия. Изпълнението е предоставено на досегашната дясна ръка на Иван и Андрей във „ Фермата “ – Ники Николов и на бъдещия шеф „ Съдържание и продукция “ на Нова тв – Ивайло Вандов, който бе уволнен предходната година.  

 

Все още се разисква въпросът кой ще е водещ на предаването, само че за момента не е взето дефинитивно решение. Спряга се името на сървайвъра със едва сърце, само че необятна усмивка и доста последователки – Филип Буков, който е любим на малкия екран, откакто Иво Аръков към този момент омръзна на феновете. Буков би се вписал идеално във формата като човек, обичащ спорта, провокациите и тестванията на волята. Вероятно зрителската поддръжка, която танците на артиста генерират в „ Денсинг старс “, ще е самобитен тест за това дали е подобаващ за новото риалити. Ако оправдае имиджа си на любим на аудиторията, Буков ще влезе с няколко обиколки преднина пред останалите претенденти за водещи на новото риалити.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР