Тази диета е чудесен избор, когато е необходимо за много

...
Тази диета е чудесен избор, когато е необходимо за много
Коментари Харесай

Тридневна диета с ориз за пречистване на организма

Тази диета е превъзходен избор, когато е належащо за доста къс интервал от време да свалите непотребните килограми и да детоксикирате тялото.

Пълнозърнестият (кафяв) ориз има своите неповторими преимущества и улеснения. Оризът не провокира рискови признаци като при някои други диети.

Оризът нежно отстрани токсините от кръвта, което ви разрешава да избегнете неприятното чувство, което постоянно участва по време на други диети.

Стандартната диета с ориз продължава 3 дни. Ако смятате, че това е прекалено много за вас, пробвайте за един ден, по-късно повторете след една седмица и последователно увеличете продължителността.

Планът е елементарен. През трите дни се яде единствено пълнозърнест ориз. За това ви е нужна една чаша (250 мл.) кафяв ориз, за предпочитане без лой и би трябвало да бъде добре сварен. Разделете ориза на 4-5 порции за денем.

Можете да добавите малко сол или червен пипер. Може да добавите и малко кокосово масло или краве масло. Това ще помогне за отстраняването на мастноразтворимите отрови, както и за регенериране и възобновяване на тъканите.

Но не прекалявайте с тяхното количество. И, несъмнено, не забравяйте да пиете най-малко 8 часа вода всеки ден по време на оризова диета.

След тези три дни последователно се върнете към остарялата си диета. Ще ви отнеме към 2 дни.

Продължете да консумирате пълнозърнест ориз, прибавете парче ябълка и пълнозърнест самун. На втория ден прибавете още хранителни артикули.

Тридневната оризова диета освен бързо ще почисти тялото ви и ще усъвършенства храносмилането, само че и ще ви помогне да загубите до 8 кг.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР