Тази дестабилизация бива извършвана активно с участието на Кремълските интереси.

...
Тази дестабилизация бива извършвана активно с участието на Кремълските интереси.
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Русия има интерес България да е политически нестабилна

„ Тази дестабилизация бива осъществявана интензивно с присъединяване на Кремълските ползи. Те биват прокарвани в България от години – и през ГЕРБ цяло десетилетие, и през безмълвното единодушие и присъединяване в общинските игри на Движение за права и свободи, сега интензивно и от проруската партия „ Възраждане “, и от позицията на българския президент “, добави той.

 

„ Ако не можем да изберем свои представители във властта, би трябвало да го създадем идващия път, по всяко време той. Нека не забравяме, че тези избори, които се случиха оня ден, бяха провокирани не от хората, не беше свалено държавното управление с митинги от гласоподавателите. Правителството беше свалено с дейните дейности на президента Радев, ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “. То беше свалено от вътрешната страна “, напомни Бимбалов.

 

По думите му „ чертаенето на червени линии не оказва помощ “.

 

„ Аз мисля, че по-големият проблем е, че нямаше изясненост партиите какво желаят да реализират с тези избори. Защо не се постараха да задействат големия % негласуващи на предходните избори, в противен случай хвърлиха всички старания да стегнат своите твърди електорати “, добави Радослав Бимбалов.

 

Според него огромният проблем в България не е купеният избор.

 

„ Това са допускам 7-8 махали, с ромско население, които са главният склад за гласове. Всъщност най-големият % гласуващи е така наречен следен избор. Това са хора, които биват по един или различен метод водени от конформизма, който е най-големият проблем на обществото. Конформизмът, който основава политически чудовища и ги държи на власт с години “, добави Радослав Бимбалов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР