Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Мадрид достигна своята кулминация.

...
Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Мадрид достигна своята кулминация.
Коментари Харесай

Алкарас и Зверев в битка за трофея в Мадрид: Коментирайте днешните мачове


Тазгодишното издание на Мастърс шампионата в Мадрид доближи своята кулминационна точка. В 19:30 ч. на корт „Маноло Сантана“ един против различен ще излязат защитаващият купата Александър Зверев и представителят на домакините Карлос Алкарас, като поради актуалната форма на двамата зрелището е обезпечено.

До момента Зверев и Алкарас са се изправяли два пъти един против различен, като и двата конфликта се състояха през предишния сезон и приключиха с победа за германеца. Световният №3 надви на старта в Акапулко (6-3, 6-1), а няколко месеца по-късно победи и на полуфиналите във Виена (6-3, 6-1). Освен това Mutua Madrid Open е и най-успешният Мастърс шампионат за Зверев, като два от петте му ATP 1000 трофея бяха извоювани точно в испанската столица.

Олимпийският първенец в профил Марин Чилич, Лоренцо Музети, Феликс Оже-Алиасим и Стефанос Циципас по пътя към финала, до момента в който Алкарас отстрани Николоз Басилашвили и Камерън Нори, след което стана първият състезател, победил поредно Рафаел Надал и Новак Джокович в шампионат на клей.

Междувременно стартира и Мастърс конкуренцията в Рим, където ще се изиграят четири мача от конкуренцията при мъжете: Филип Краинович – Франсис Тиафо, Франческо Пасаро – Кристиан Гарин, Марин Чилич – Матео Арналди и Лойд Харис – Аслан Карацев.

Днес ще има и мач с българско присъединяване, в който Александър Донски ще се изправи против 317-ия в света Филип Мишолич в първи кръг от квалификациите за Чалънджър шампионата в Загреб.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР