Тазгодишният Ерген Алек Младенов е досущ като брат близнак на

...
Тазгодишният Ерген Алек Младенов е досущ като брат близнак на
Коментари Харесай

Ергенът Алек двойник на звезда от турските сапунки

Тазгодишният Ерген Алек Младенов е съвсем като брат близнак на турския артист Арас Булут Ийенемли. Като нищо, в случай че турците видят нашия ерген, биха го сбъркали с артиста от „ Ямата “ и „ Вътрешен човек “. Освен всичко останало, душманинът на Магдалена Томова и Надежда Вишева е също толкова висок, колкото екранния Мерт Карадаа.

 

Любопитен факт е, че в турските сериали се подвизава и двойник на предходния ерген – пловдивският пианист Евгени Генчев. Той е като еднояйчен близнак с Енгин Акюрек, в което се убедил персонално, до момента в който снимал сантименталното риалити в южната ни съседка, защото локалните постоянно го бъркали със звездата от „ Пепел от рози “ и „ Дъщерята на посланика “.

 

„ Когато Евгени излизаше на разходки в свободното си от фотоси време, постоянно чуваше зад тила си подвиквания: „ Енгин, Енгин! “. Обръщаше се, тъй като и неговото име звучи почти по същия метод, а се оказваше, че е станала неточност – взели са го за различен човек. Веднъж даже едно туркинче се втурна към Генчев с лист и химикал и искаше подпис, тъй като смяташе, че пред нея е обичаният й артист “, разкриват от екипа на предаването.

Припомняме, че фотосите за „ Ергенът 2 “ бяха осъществени през 2022 година в Турция, а за „ Ергенът “ 3 – в Гърция.

 

Акюрек е със 7 години по-възрастен от нашенеца, само че все пак наподобява като негов връстник. Екранният Керим Ългаз от „ Пепел от рози “ е с буйна черна коса като българина, а и телосложението му е същото. Единственото, по което двамата се разграничават, е опитът им в любовта – нашенецът имал единствено 2-3 гаджета в предишното, до момента в който турчинът е прекарал през леглото си десетки знайни и незнайни хубавици. В листата му с интимни завоевания попадат даже мегазвезди от ранга на Тулин Язкан и Джансу Дере от „ Мрежа от неистини “ и „ Майка “.

 

Двойникът на мамин Сашко – Арас Булут Ийенемли също е с богат любовен опит. В предишното е имал връзки с украинска манекенка, а в изявленията е признавал, че дамата от Одеса, е най-горещата жена, с която ориста го е срещала в миналото. Русокосата хубавица желала да вършат обич съвсем всяка вечер.

Преди да залюби сънародничката на Зеленски, Арас делял постелка и покрив с Бурджу Йозенберг от „ Слънчеви девойки “. След като скъсал с украинката пък се загаджил с Биге Юнал, настояват хора, които са наясно с интимните му подвизи.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Александър Младенов Алек Младенов „ Ергенът “ Арас Булут Ийенемли Енгин Акюрек Тулин Язкан Джансу Дере Бурджу Йозенберг Биге Юнал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР