Тазгодишният Благотворителен базар на Международния женски клуб – София ще

...
Тазгодишният Благотворителен базар на Международния женски клуб – София ще
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Рут Колева ще пеят за благородна кауза

Тазгодишният Благотворителен базар на Международния женски клуб – София ще приветства на сцената си петима от най-обичаните реализатори в България. Посетителите на събитието, което ще се организира на 3 декември, ще могат да чуят онлайн песни на поп звездите Орлин Павлов, Веси Бонева и Рут Колева. Рапърът Устата също ще зарадва публиката със своето осъществяване, а оперната певица Силвана Пръвчева ще внесе класическа нотка на сцената на базара. Всички събрани средства ще бъдат дарени за благородни дела в България.

Концертът ще бъде акцент на тазгодишния Благотворителен базар. Всички гости на базара ще имат цялостен достъп и ще могат да се забавляват дружно с песните на известните реализатори, оповестиха уредниците.

Организаторите на благотворителното събитие са планували дарителски билети на цена от 20 лв.. С тях посетителите получават достъп до базара един час по-рано и могат да участват на формалната откриваща гала. В допълнение дарителските билети носят на своите притежатели специфични торбички с дарове от Международен женски клуб – София. Стандартните билети са на цена от 4 лв., а студентите, учениците и пенсионерите могат да се възползват от отстъпка при показване на съответния документ – 2 лв..

Благотворителният базар се провежда за 23-та поредна година и сплотява напъните на 56 страни и техните култури за набирането на средства за български дела. На техните щандове посетителите могат да намерят разнородни храни, сувенири, достоверни ръчно направени материали и редица още занимания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР