Тазгодишните 7-ми награди на Българската асоциация на рекламодателите са посветени

...
Тазгодишните 7-ми награди на Българската асоциация на рекламодателите са посветени
Коментари Харесай

Надпреварата за наградите BAAwards 2021 започва с прием на кандидатури от 1 септември

Тазгодишните 7-ми награди на Българската асоциация на рекламодателите са отдадени на новото начало и хората, които го основават с неповторими решения и смислени акции.

BAAwards`21 за следващ път дават опция на експерти и студенти в областта на маркетинговите връзки да покажат най-хубавите си работи, като този път упованията към новите креативен решения са по-големи от всеки път.

Днес, 1 септември, започва приемането на акции в трите обособени състезанието, част от Наградите на БАР – за рекламодатели, за информационни организации и за студентски тимове в специалности „ маркетинг, реклама, връзки “ от цяла България.

Едни от най-вдъхновяващите рекламни акции бързат да се включат в надпреварата за влиятелните награди на Българската асоциация на рекламодателите, като търсеха подробна информация от уредниците още преди 1 септември, когато порталът отваря достъпа за кандидатстване. Но това е единствено началото на конкуренцията в един конкурс, който ще събере историите на триумфа и ще отличи изключителните достижения в маркетинговите връзки – отражение на напредъка от началото на 2020 до лятото на 2021 година Един интервал на непрекъсната смяна и осъзнаване, който донесе ентусиазъм на тези, които умеят да се приспособяват към новото и да се оправят с провокациите.

Трансформиращата се маркетинг среда провокира доста от фирмите да бъдат забавни и забележими, а състезанието BAAwards 2021 цели да опише точно за тези моменти на прояснение в бизнеса, въодушевени от смяната в метода на живот и държанието на потребителите.

Българската асоциация на рекламодателите кани всички да станат част от Новото начало – това, от което съдебномедицинска експертиза част всички НИЕ, тъй като резултатите на фирмите идват от хората, които работят дружно за триумфа. А когато фокусът е върху общия труд и ентусиазъм, достиженията не закъсняват.

Ето и кои са категориите, в които ще се състезават рекламодатели, информационни организации и студенти в трите обособени състезанието за премиите на БАР, BAAwards 2021:
Пускане на пазара на нов артикул под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория Пускане на пазара на новa услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория Kампания, обвързвана с корпоративна обществена отговорност
Кампаниите, които ще се включат, би трябвало да са осъществени в интервала 01 януари 2020 – 30 юни 2021 г . Те ще се подават онлайн от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 година за бизнес състезанията и до 31 октомври за студентския конкурс.

Порталът за изпращане на поръчки е към този момент отворен за всички. Запознайте се със стъпките за кандидатстване във видео наличието и подробната информация на

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР