Тазгодишната церемония по обявяването на наградените със Златен глобус се

...
Тазгодишната церемония по обявяването на наградените със Златен глобус се
Коментари Харесай

Златен глобус мина без звезди

Тазгодишната гала по оповестяването на наградените със " Златен глобус " се организира без звездни посетители, червен килим, преса и съпътстващи празненства. Смята се, че това се дължи освен на увеличаващите се случаи на инфектирани с КОВИД-19, а и на обстоятелството, че събитието, което съвсем през цялата 2021 година бе придружено от кавги, в този момент е безмълвно бойкотирано от Холивуд.

Също по този начин NBC отхвърли да излъчва премиите, Netflix, Amazon и WarnerMedia също стопираха да си сътрудничат с Асоциацията на холивудската задгранична преса. Повече от 100 компании отклониха оферти да се ангажират с оценките.

Обявените спечелили бяха предвидими, разясняват специалисти. Мрачният уестърн на Джейн Кемпиън " Силата на кучето " ( " Power of the Dog " ) е вторият филм, режисиран от жена, който печели премията за най-хубава драма. Лентата бе удостоена и с оценката за най-хубав режисьор, както и с наградата за най-хубав артист в поддържаща роля за Коди Смит-МакФий.

Римейкът на " Уестсайдска история " на Стивън Спилбърг взе премията за най-хубава комедия или мюзикъл и за основна и поддържаща женска роля в мюзикъл или комедия за звездите Рейчъл Зеглер и Ариана ДеБоуз (и двете - с пуерториканско потекло).

Уил Смит и Никол Кидман бяха оповестени за носители на премиите за най-хубав артист и актриса във кино драми за функциите си в " King Richard " и " Being the Ricardos ". За най-хубав сюжет наградата сграбчи " Белфаст " на Кенет Брана. Наградата за най-хубава ария предстоящо бе присъдена на " Смъртта може да изчака " на Били Айлиш към едноименния филм, а за най-хубав саундтрак беше отличен " Дюн ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР