Тазгодишната кампания на Младежкия общински съвет (МОС) е за хора

...
Тазгодишната кампания на Младежкия общински съвет (МОС) е за хора
Коментари Харесай

Младежкият общински съвет в Стара Загора с поредна благотворителна инициатива

Тазгодишната акция на Младежкия общински съвет (МОС) е за хора в потребност и започва в понеделник, 28 януари. „ Ние, а и всички жители, към които се обръщаме, можем да бъдем положителни, съпричастни и състрадателни освен по време на огромните християнски празници, само че и през цялата година. Ако искаш да зарадваш хората до теб, направи непретенциозно подаяние на човек в потребност. за който един топъл обяд значи доста “, приканват младежите.
В благотворителната целогодишна акция “Дари, с цел да зарадваш - 2‘ “ ще се събират хранителни артикули или консерви с дългогодишен период на валидност и без нарушаване на опаковката. Могат да се подаряват фасул, ориз, леща, грах, макаронени произведения, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви. Желаещите да се включат могат да носят продуктите в Младежкия дом на бул. „ Патриарх Евтимий” 176 всеки работен ден от 8:30 до 21:00 часа.
Продуктите ще се дават на обществените кухни към православните храмове “Св. Димитър” и “Св. Паисий Хилендарски” в Стара Загора. Повече информация на тел. 042/639 974, а за учениците и от представителя на МОС в съответното учебно заведение.
В благотворителната си акция през 2018 година младежите събираха училищен принадлежности, облекла и играчки за старозагорско учебно заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР