Тайванка отхапа десния тестис на своят съпруг по време на

...
Тайванка отхапа десния тестис на своят съпруг по време на
Коментари Харесай

Тайванец остана без тестис по време на предновогодишен секс

Тайванка отхапа десния тестис на своят брачен партньор по време на буен секс преди Нова година.

Жетвата е 51-годишен, а стръвницата е 49-годишна.

Лекарите, които пристигнали в дома на каръшкото семейство, би посрещнати от злощастния брачен партньор, който държал в ръка паничка с отхапаната част от гениталиите му. През това време жена му викала: „ Случайно отхапах топката му, инцидентно “.

Съпругът бе откаран в болница, където бе спряно кръвотечението и бе зашито травмираното място. Но медиците отказали да върнат тестиса назад, тъй като това можело да докара до заразяване на кръвта. „ Опасявахме се, че той няма да възвърне функционалността на своя тестис, което може да докара до неплодородие “, съобщи лекарят, който се занимавал със брачната половинка.

Иначе брачният партньор работи като шлосер в автосервиз, а с ненаситната брачна половинка са отгледали две деца. Съобщава се, че тя имала психическо заболяване, което може да станало причина за случилото се.

Това обаче не единственият сходен случай. На 11 декември бе обявено, че жителка на шотландската столица Единбърг откъснала тестиса на собствен прочут, наказвайки го поради нежеланието му взе участие в колективен секс. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР